![]() |
Re: Volkswagen Bora Variant 1.9 TDI Rave Green
frumoasa masina...din cate vad e cam joasa...ai grija la gropi ca e pacat sa strici tuningu exterior
|
Multumesc. :) E asa joasa de ceva timp, si am facut deja cativa km. Sunt obisnuit, si nu ma deranjeaza. E putin zgariata bara fata / spate pe partea de jos... dar nu se vede. :D
|
5 Attachment(s)
printre cele mai frumoase modele de VW Bora...oare cand va arata si a mea ca asta :(...:cry::!:
|
Incet incet poti sa o transformi. A mea a ajuns asa dupa 3 ani. Daca vrei, pot sa iti mai aduc si eu elemente. Chiar acum am de vanzare o bara Rieger RSFour - modelul de pe masina mea. Ti-o dau la jumateta de pret.
|
cat te-au costat farurile as vrea sai pun si eu...D.N.S-ului aici la noi in magazine sunt cam 8-9 milioane.. cam mult nu:(...?:!:
|
Din pacate sub 750 RON nici eu nu le pot aduce. Asta e pretul. Cam 200 €.
|
salut.imi poti spune de unde ti-ai luat pedalele si la ce pret.thnx
|
Pedalele sunt de pe ebay si au fost in jur de 25 €.
|
1.Am gasit doar pedale dar fara Fussstütze(chestia pentru piciorul stang).Tu ti-ai gasit ceva set ca eu doar separat le gases pe ebay?
2.Inca o intrebare...Am si eu o bora variant cu cutie automata(fara tiptronic)insa a mea e 2.0 benzina.Nu ai avut probleme cu cutia de cand ai chip?Am inteles k sunt solicitate extra fata de normal si in timp apar probleme+ca din cate am auzit dupa ce mi-am luat masina,VW fac cutii automate cam slabute. 3.Hai sa-ti arat niste stopuri care zic ca ar merge mult mai ok pe masina ta(sunt asemanatoare dar mult mai stylish...parerea mea)Pe viitor sper sa le iau si eu :).Poti sa le vezi aici: http://cgi.ebay.de/Rueckleuchten-VW-...ayphotohosting |
1.In general gasesti separat pedalele si Fussstütze separat. Si eu le-am luat separat. Trebuie sa fii atent sa ca Fussstütze sa fie de Golf IV si nu de Audi TT. Nu sunt la fel.
2.Nu am avut probleme cu cutia din cauza chip-ului. Nu am dus modificarea la extrem si nici nu am un stil de condus atat de agresiv. Trebuie doar sa fac un schimb de ulei. In rest nu am probleme. 3.Stiu modelul si e trecut pe lista. Ce nu imi place la acest model este ca are lampile de ceata cu bec (nu cu LED-uri - asa cum am acum) si are o sticle rosie care nu arat tocmai ok. In rest, imi place modelul si sunt sanse mari sa mi le si iau. Sa mai aprobe ministerul de finante bugetul pe 2009. :D |
Merci mult de sfaturi, succes la tunarit pt k sincer apreciez ce ai facut cu masina si astept sa mai veniti pe la Cluj.Succese si pe celelalte planuri iti doresc!
|
Multumesc pentru oferta. Am sa ma uit pe site si daca ma hotaresc la ceva te anunt. :)
|
4 Attachment(s)
va arat citeva modele realizate . si va astept cu cea mai mare placere
|
Niste poze mai recente, facute cu telefonul:
https://img126.imageshack.us/img126/4...afront0903.jpg https://img24.imageshack.us/img24/1174/boraback0903i.jpg |
wowwwwwwwwwwwww mistoooooooooooo tare :x :x :x
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:39. |
- Copyright 2026 4Tuning