Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Ce ati face daca ati mai avea numai 60 min de trait ? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/59762-60-min-trait.html)

Spark 10-07-08 16:47

Re: Ce ati face daca ati mai avea numai 60 min de trait ?

si ti-ar mai ramane 20 de minute pt albulantza, spital daca apuci....
ca in 10 minute te-ai lipi de un stalp sau intr-o masina cu k7-le :P

aleyx_oltcit 10-07-08 16:50

as face rost de un motor si ias da vreo 300 km/h ca sasa mor ;)) =)) sa vad si eu cum e ,...a da si m-as bate joc de politisti

DTH 11-07-08 21:01

Eu: - 20 de min as sta cu familia prietenu si prietenii ...
-dupa care urmatoarele 40 de min as lua un murcielago sa fac Getaway in Bucuresti cu baietzii care mananca gogosi pe capota aia de dupa 10 seara cu beculetze rosii-albastre =))) :X:X:X:X

Dodo_998 12-07-08 03:22

eu mi-as lua 2-3 sticle de vin.. 2-3 sticle de cola.. as asculta muzica in liniste, singur.. sau poate un cel mai bun tovaras.. povestindu-i "durerile" mele... am mai scris acum vreo 3-4 luni ca as fura nu stiu ce masina.. sunt aberatii astea..

DTH 12-07-08 14:31

da asa e...eu am zis la katerinka...sincer kiar nu shtiu ce as face :(

Black Pearl 12-07-08 16:23

Quote:

Originally Posted by BC-20-LET (Post 1388766)
Un pic off-topic, poate ca nu ar trebui sa asteptati momentul in care veti mai avea 60 de min. de trait si ar trebui sa petreceti de acum mai mult timp cu persoanele pe care le iubiti, poate ar trebuie sa indreptati acum anumite greseli , sa aruncati benzinarii in aer si ce va mai trece prin cap .
Fiecare zi trebuie traita ca si cum ar fi ultima (...)

Mi-a placut foarte mult ce ai scris. Poate ar trebui sa ne inchipuim zilnic ca azi poate fi ultima zi si sa nu uitam sa ne traim viata frumos, incercand sa fim fericiti.

G-Dog 15-07-08 00:51

Mhhhh daca as avea cum sa mai ajung in Stuttgart, sau sa zicem ca as fi acolo as lua la o plimbare un Porsche 911 GT2.

Danutz Bratosin 16-07-08 12:24

i-as rupe gatu lu' tariceanu:evil::twisted:....sa mor fericit barem...:D:lol:

CmI-user 16-07-08 13:32

1 Attachment(s)
cred k aici sunt toate raspunsurile ;)

NONE 08-11-08 03:31

ce sa fac daca in 60 min mor ?
1. Vecina de la 2 stie :oops: :D [dat pe rapid in 30 min]
2. Sar cu masina dupa podul din Rügen (Germania) [10 min poooccc]
3. As bate cativa oameni cu cascheta:twisted: [la astia dureaza ca au capul tare 20 min]
4. M-as duce la administrator si i-as da un capac ca nu mi-a mers caldura 2 zile :D
si cam atat !
si daca imi spune cineva ca a fost o gluma am pus-o :(

Griffo 05-02-09 12:27

as fura un GT-R si l-ar provoca din nou pe Nasi pe A1 :D

aleyx_oltcit 05-02-09 12:42

ma duc la curve sa mor fericit =))=))

B3ST 05-02-09 16:00

Quote:

Originally Posted by Black Pearl (Post 1641700)
Mi-a placut foarte mult ce ai scris. Poate ar trebui sa ne inchipuim zilnic ca azi poate fi ultima zi si sa nu uitam sa ne traim viata frumos, incercand sa fim fericiti.

da ar fi ceva sa facem totul la extrem si la risc in fiecare zii :lol: =)).

Apropo vad ca unii au scris 20-30 de min cu familia... ce faceti 20-30 de min? Eu chiar nu inteleg, si eu imi iubesc familia dar ce as pputea face atata timp stiind ca mai am 60 min de trait. 5 min ajung parerea mea.

Sa stiu 100% ca mor... huhu ... as testa toate masinile care imi ies in fata mea. Pe fiecare l-as scoate din masina si i-as lua masina ca intr-un joc. Sa le incerc pe toate. Cateva fete... sa le "pup" ca sunt deocamdata minor.
As intra in orice magazin, mias satisface placerile cu ce vreau eu, de la chips pana la GPS-uri. As bate cativa oameni (cei ce asculta ---- si pe mafioti si pe smecheri)
Desigur 5-10 min intrun club as da de baut la toata lumea.
Iar ce ramane as face rost de bani, prin orice modalitate, i-as ascunde ca sa ramane familiei.

Apoi in ultimile sutimi as sari de pe un bloc.

The End

nea_gogu_de_la_gaze 05-02-09 19:15

Hmmm...ce as face in ultima ora de viata?As jefui o banca sa am destui bani sa ma duc sa mi cumpar un Reventon,m as duce si i as spune dirigai in fata tot ce cred despre ea(probabil ca in urmatoarea secunda as fi mort x.x ) cu banii ramasi de pe reventon i as ascunde undeva si i as lasa unui membru al familiei harta, si da as merge la femei ca sa mor in plina glorie de boala lui calache:D

Brian 05-02-09 19:16

Quote:

Originally Posted by nea_gogu_de_la_gaze (Post 2041092)
As jefui o banca sa am destui bani sa ma duc sa mi cumpar un Reventon

N`ai avea timp :-P

All times are GMT +2. The time now is 00:39.

- Copyright 2026 4Tuning