![]() |
Re: Ce ati face daca ati mai avea numai 60 min de trait ?
si ti-ar mai ramane 20 de minute pt albulantza, spital daca apuci....
ca in 10 minute te-ai lipi de un stalp sau intr-o masina cu k7-le :P |
as face rost de un motor si ias da vreo 300 km/h ca sasa mor ;)) =)) sa vad si eu cum e ,...a da si m-as bate joc de politisti
|
Eu: - 20 de min as sta cu familia prietenu si prietenii ...
-dupa care urmatoarele 40 de min as lua un murcielago sa fac Getaway in Bucuresti cu baietzii care mananca gogosi pe capota aia de dupa 10 seara cu beculetze rosii-albastre =))) :X:X:X:X |
eu mi-as lua 2-3 sticle de vin.. 2-3 sticle de cola.. as asculta muzica in liniste, singur.. sau poate un cel mai bun tovaras.. povestindu-i "durerile" mele... am mai scris acum vreo 3-4 luni ca as fura nu stiu ce masina.. sunt aberatii astea..
|
da asa e...eu am zis la katerinka...sincer kiar nu shtiu ce as face :(
|
Quote:
|
Mhhhh daca as avea cum sa mai ajung in Stuttgart, sau sa zicem ca as fi acolo as lua la o plimbare un Porsche 911 GT2.
|
i-as rupe gatu lu' tariceanu:evil::twisted:....sa mor fericit barem...:D:lol:
|
1 Attachment(s)
cred k aici sunt toate raspunsurile ;)
|
ce sa fac daca in 60 min mor ?
1. Vecina de la 2 stie :oops: :D [dat pe rapid in 30 min] 2. Sar cu masina dupa podul din Rügen (Germania) [10 min poooccc] 3. As bate cativa oameni cu cascheta:twisted: [la astia dureaza ca au capul tare 20 min] 4. M-as duce la administrator si i-as da un capac ca nu mi-a mers caldura 2 zile :D si cam atat ! si daca imi spune cineva ca a fost o gluma am pus-o :( |
as fura un GT-R si l-ar provoca din nou pe Nasi pe A1 :D
|
ma duc la curve sa mor fericit =))=))
|
Quote:
Apropo vad ca unii au scris 20-30 de min cu familia... ce faceti 20-30 de min? Eu chiar nu inteleg, si eu imi iubesc familia dar ce as pputea face atata timp stiind ca mai am 60 min de trait. 5 min ajung parerea mea. Sa stiu 100% ca mor... huhu ... as testa toate masinile care imi ies in fata mea. Pe fiecare l-as scoate din masina si i-as lua masina ca intr-un joc. Sa le incerc pe toate. Cateva fete... sa le "pup" ca sunt deocamdata minor. As intra in orice magazin, mias satisface placerile cu ce vreau eu, de la chips pana la GPS-uri. As bate cativa oameni (cei ce asculta ---- si pe mafioti si pe smecheri) Desigur 5-10 min intrun club as da de baut la toata lumea. Iar ce ramane as face rost de bani, prin orice modalitate, i-as ascunde ca sa ramane familiei. Apoi in ultimile sutimi as sari de pe un bloc. The End |
Hmmm...ce as face in ultima ora de viata?As jefui o banca sa am destui bani sa ma duc sa mi cumpar un Reventon,m as duce si i as spune dirigai in fata tot ce cred despre ea(probabil ca in urmatoarea secunda as fi mort x.x ) cu banii ramasi de pe reventon i as ascunde undeva si i as lasa unui membru al familiei harta, si da as merge la femei ca sa mor in plina glorie de boala lui calache:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning