![]() |
Re: Club Cielo
Asa e, in copie de la iebach facuta in paint si un pic schimbata, asta mi-a trecut prin cap, asta e, sper sa va placa
|
dar stati asa....k nu se termina aic..puteti sa va aduceti ideeilein continuare...pt k nu sa terminat...parerea mea..ramana de baza prima,dar puteti sa aduceti ideei in continuare...deci cautati...
|
Asa e, keep digging......
|
acum sa nu te superi pe mine soryn...dar nu am zis`o cu rautate...dar poate mai gasesc altii si decat prea tarziu..a fost doar o parere
|
2 Attachment(s)
Hai ca vin si eu cu cateva gasite pe google si modificate. Stiu ca nu prea au legatura cu ce desenati voi dar am vrut sa prezint si yo ceva :lol:
|
daca acineva ...are alte idei..si vrea sa o modifice pe cea existenta,sau care vede el pe aici..sunt binevenite modificari...trebe sa fie perfecta..cea aleasa..si sa le placa la toti..parerea mea :D
|
pana acum e bine... avem deja 8 voturi pt primul logo.
foarte bine Snapy xxl, asta e si ideea ... sa avem de unde alege . good job. (..si multzam RD-Woo pt felicitari).bafta multa members! ;) |
dap normal k ramane prima care e votata...si are cele mai multe...dar am zis sa nu inkidem subiectu asta pt k...poate fiecare are vreo idee si pakat sa nu sio puna...sper sa nu se retraga nimeni...
|
ok mai adaugam si club ca aia suntem cica
|
adika c vrei sa zici?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Psst. fara de-astea ca iese nasol...pls
|
poi ce sa aiba in potriva ca nare ce..pana la urma care logo ramane?
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:10. |
- Copyright 2026 4Tuning