![]() |
Re: Dacia Sport Turbo PIL
Quote:
sincer mi se rupe inima cand o vad asa...:cry: :cry: :cry: |
a mai aparut o dacie rosu cu alb sincer naspeta poate o stiti este in capu podului cum te duci la metro pe dreapta am vazut cu prelata si fara prelata .. fix sub podu ala repara PILu masinutza:twisted:
|
Quote:
|
kam sifonata ...defapt foarte sifonata .
|
Quote:
|
e km urata fatza dar spatele e ff frumos...da foarte bine eleronul...si din cate vad e bine faquta la motor:D
|
Quote:
|
Quote:
|
si-a dat seama de la Nfs ;)
|
e marfa , e rea .dar cam mare eleronul .si mergea o folie neagra.imi place ca e furioasa.dar si super nova din spate e frumoasa:lol:
|
e chiar misto dacia asta, felicitari autorului ;)
|
fara abtipilde si fara eleronul ala de boeing de pe spate ar fi ok
nu frumoasa, dar ok in sensul k nu ar iesi in evidenta prin uratenie..k sa zic asa ar mai fi de lucru la ea daca vrei sa obtii ceva cu adevarat deosebit linia de la bara fatza nu e continuata deloc pragurile sunt facute bine..in sensul k nu sunt d-alea cu gti pe ele kre sunt lipite cu prenandez, ci chiar sunt facute klumea la imbinarile cu caroseria bara din fatza e cam exagerata la partile laterale , k in fatza e normal sa aiba deschiderea aia pt intercooler , presupun.. k zici k e turbo ... daca l-ai batut pe zetemte ( corolla 1.6 vvti + NX ) ..zic eu k e o chestie daca el n-a ratat nici o schimbare si avea si instalatia NX functionala ..e chiar tare.. fa-ti un topic la masina mea dacia, cu poze.. ( si la motor) si cu o poveste..ca sa zic asa la toate modificarile kre i le-ai facut si la ce te-ai mai gandit |
Quote:
|
tare dacia...dar ash vrea sa jtiu ce modificari are la motor:D sunt fffff curios dak are motor de dacie sau renault k din cate jtiu turbo pe motor de dacie nu se poate. In orice caz respect pt cel care proprietar
|
Eu stau si rad ca prostu...
Fratilor a posta pe 4tuning a devenit un trend???nu de alta dar vad ca apareti in fiecare zii asa unu dupa altu,si ma minunez ca voi postati pe niste topicuri care nu mai pot fi dezbatute,cum ar fi asta. Topicul asta nu mai este de actualitate,ptr ca masina din acest topic a fost implicata intr-un accident si nu cred ca se mai poate vorbi de o eventuala parere despre aceasta masina. Probabil voi nici macar nu cititi tot thread-ul si postati ca sa fiti si voi la stage 4 dar sa stiti,cu atitudinea asta o sa fiti banati repede ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:31. |
- Copyright 2026 4Tuning