![]() |
Re: Cea mai rapida masina condusa de voi / Top Speed ! ? !
VW corrado vr6 quadturbo
365 km/h pe autostrada soarelui, mai avea pedala dar au aparut in fata masinii niste elefantei ...deabia am incetinit :| noroc ca avem frane Bremba si parasuta :) |
e cea mai stabila masina de la Dacia:) dar ca te misca cand treci pe alte masini, eu am mers cu a mea cu 170 incarcat full bagaje si 4 persoane, nu vreau sa imi imaginez ce inseamana sa fiu singur, pe 4 benzi la noi la interex ia 160 de voie, abia astept o sectiune de autostrada
|
Are dreptate Ionut...prima data respect pentru cei vechi !
Sti vorba aia....Respecti, esti Respectat ! SI HAI SA NE MUTAM LA DISCUTII DIVERSE CA NU E GREU ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
el a zis ca i-a dat 170 cu solenta...:twisted: si pe multi i-am auzit ka au depasit viteza constructiva ...adika aia de 160 km/h din talon :idea: eu m-as multumii daka as reusi sa merg si cu 170 ;) :))) |
Quote:
cu masina stock, greu de crezut ka depasesti viteza din talon |
O depasesti, viteza din talon e cea care te asigura ei ca o prinde sigur ! Daca nu credeti, cititi cartile masinii, in cazul de mai sus, cartile unei solenza.
|
Tin sa te contrazic....eu zic sa citesti mai atent tu! Eu am citit cartile la Logan , Golf 3, Golf 4 si nu scrie nicaieri asa ceva! Nu ai cum sa imi dovedesti tu mie ca ii dai mai mult de cat scrie in carte....pt ca nu ai aparate de masura profesioniste....pana iti iei ...eu ii cred ca aceia care le testeaza cu aparatele respective...pe circuite si in diferite conditii!
|
Eu am citit la o Solenza si la o Octavia, viteza reala e clar ca nu e aceea de pe bord, dar se poate sa ii dai mai mult decat scrie in carte, in unele cazuri si bord`ul
|
80 km/h cu loganu de pe scoala de soferi :D
|
pai poti sa ii dai mai mult, dupa soft ... :)
|
Quote:
|
185 km/h daewoo cielo.. pe DN1
210 km/h honda civic.....tot pe DN1 215 km/h evo X |
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:25. |
- Copyright 2026 4Tuning