![]() |
Re: vectra 200 cp vs...cv asemanator !
Quote:
|
Re: Opel Vectra 200 cp vs. ceva asemanator !
tsc-u...miere de baiat, pt ca la 2 curse mi-a dat banii inapoi, dar nu de fata cu baietii ca sa ma fac de ras !
oricum cand mai ai timp, da-mi un tel, pm sa ne jucam putin, DAR FARA MARAFETI ! :)) |
baieti...momentan sunt plecat in spania...la capsuni...:))
|
Quote:
daca vrei in continuare sa bem un suc, te astept din spania! |
yoda ...ai dreptate aia nu e masina mea ...eu am una identica ....aia a fost masina care ma inspirat iar tipul care are masina il cheama "jason"....
masina mea e in service la "MORGAN" adica mai exact la Ilie si are aceiasi configuratie.....si ca sa te linistesti tu si cu "cearta" noastra masina aia are un motor 2000 turbo benzina 16v DOHC "tomcat" ca si amea dar are si un COMPRESOR mecanic....... |
eu nu mam certat cu tine pt ca toate datele tehnice despre care eu vorbeam ti le spuneam de pe masina aia.....tu teai certat singur tu cu tine pt ca defapt eu vorbeam despre lucruri reale...
|
Quote:
|
da....b-53-gud....intreabal
sunt amandoua masinile acolo....si roverul 200 ala rosu si tomcat-ul e verde inchis fara numere... |
e de acum doua saptamani acolo...
|
Quote:
|
dak nu va deranjez ,am si eu o intrebare ,de ce mi-sa sters text pe care lam postat aici la provokre,?cred ca nu am vb ceva jenant ,puteti sa imi rsp si mie?/sa vad si eu cu ce am gresit.:cry: :lol:
|
Quote:
@Highman Innainte sa ne jignesti mai bine ai da o tura prin topicurile fiecaruia sa vezi daca avem habar de "wastegate" si 'Boostcontroller-re" sau daca din greseala avem motoare turbo sau bi-tri-tetra turbo. @Yoda Saracu` Ilie ,nu stiu cum face de aduna toti "meseriasii" pe la el la garaj(bineinteles cu exceptiile care se stiu). |
Quote:
|
Quote:
nu am zis niciodata ca "biturbo" inseamna un compresor si si o turbina...cat de prost trebuie sa fiu ca sa spun asta? , macar dupa auz si iti dai seama ca e vb de doua turbine.....bi-turbo |
Quote:
Ideea e sa fii mai ponderat in afirmatii daca nu ai o baza solida pentru ele si nu mai intra in polemici presarate cu jigniri,cu persoane despre care nu stii absolut nimic. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:01. |
- Copyright 2026 4Tuning