![]() |
Nu stiu de ce, dar ma asteptam la intrebarea asta :D
http://www.xtunning.ro/ Motorul avea initial 115hp dak nu ma insel. |
Re:
Quote:
Da te rog mai multe amanunte ca din link-ul tau nu-mi dau seama cum ai adunat caii aia :idea: Merci anticipat :) |
Mai rasfoieste 2-3 htmluri din siteul ala.
|
Eu nu le gasesc, dar daca tu zici...
In afara de 3 poze cu boturi de BMW n-am vazut nimic pe xtuNNing. Dar ma interesa cum ai dus tu masina in 185 de CP si nu sa imi dai link-uri cu poze..Ce ai schimbat la BMW-ul tau: ai pus alt cip, alta evacuare, filtru sport.... :oops: |
Pff, n-are rost sa vorbim atunci. Eu tzi-am aratat ca se poate, eu n-am folosit nici un produs de pe siteul ala. Cipuri sa stii si tu se gasesc mult mult mai puternice decat sunt pe siteul ala. Recent la discovery a fost o emisiune, un fel de \"tunnig\" si i-a facut lu o gagica o camioneta de la 200hp pana pe la 370hp.
|
Mda...ai dreptate...n-are rost.
:mrhappy: |
Ti-ai ales bine nicku...cum sa compari frate un vr6 cu un cazan de 318....... 318 sunt masini puturoase in comparatie cu un vr6......daca ai 180 de cai fa o linie cu un vr6 sa vezi ca iei aubobuse diferenta
|
Numa cunoscatori pe aici, mai condu' un 318 si apoi mai vorbim.
|
CrAzY go home! :lol: Fa tu tuNNing si lasa-ne pe noi. :lol: For the last time: GO HOME.
|
Corrado e Corrado si Ursuletul e Ursulet asa cum VW e VW si BMW e BMW... ma intelegeti nu? :wink:
|
Re:
Quote:
|
Atunci sa presupupunem daca VW e Dacia atunci BMW Ar Fi VW :lol: :lol: acu ? :wink:
|
sal
asa adi :D
daca ar fii sa aleg intre corrado si urs, urs klar. bah baieti astia cu sloganul spus in ignoranta \" BEMVEU E BEMVEU \"nu inteleg ce se petrece in capatzana voastra...doar pentru ca te-a ofticat pe tine un distrus cu vreun BMW intr-o stare deplorabila ca si-a dat bashini in fata ta, asta nu inseamna ca trebuie sa bagi toate BMW-urile in aceeasi oala...normal ca mai sunt si cazaturi ca na...dar BMW chiar este o masina foarte tare nu mai incercati sa ii patati renumele cu asemenea afirmatii. :evil: |
Opel in germania e ca dacia 1310 in romania ... VW in germania .. e ca Logan in romania
Daca VW e asa de tare atunci de ce primele 3 locuri la cele mai fiabile , rezistente , cel mai bun sistem de franare , mai dotate + sportive si etc in germania sunt ocupate de catre 1) Mercedes 2) BMW 3) AUDI :wink: :?: Corectati-ma daca am gresit :( :P |
hai sa revenim la discutii despre modelele amintite...
daca generalizam suntem off-topic si nici nu terminam discutia niciodata p.s.: ai dreptate si tu adi01 |
| All times are GMT +2. The time now is 23:56. |
- Copyright 2026 4Tuning