![]() |
Re: cine are idee unde imi pot croma si sabla jenti de aliaj
In legatura cu stikerele , eu am comandat de pe net 2 buc la 8 lei bucata , in cazul in care sunte`ti mai multi care vreti o sa comand mai multe
Lasati un PM ptr stikere cu id`uri sau nr de telefon |
colantare auto
buna tuturor.sunt nou pe site si ma descurc cam greu,sper sa ma intelegeti.ma-r intere-sa sa imi colantez plafonul masini si nu stiu daca exista cineva sa colanteze cu folie de carbon in sibiu la preturi rezonabile:D va multumesc
|
Re: colantare auto
stiu eu unii pe strada Cimitirului...nu stiu exact numar de casa dar ce pot sa iti spun este ca locul despre care iti spun este intre strada Livezii si strada Bieltz ...este o casa mare si afara la intrare scrie mare RECLAME pe verticala si fiecare litera e colorata...preturi rezonabile.nu stiu manopera cum e dar stiu ca sunt tari aia..Succes
|
ms mult. o sa incerc saptamana viitoare cand vin pe la sibiu si am mai auzit ceva ca ar mai fi o firma in curte la libertatea,o sa incerc si acolo.inca odata ms ptr rasp;)
|
baietii de la libertatea nu mai sunt...sau mutat pe izvorului...
|
inca odata ms mult ptr rasp ;)
|
cu placere
|
Re: Diverse servicii auto in Sibiu
Salutare.
Stiti cumva vreo firma sau PF care monteaza folii omologate? |
la solart pe tiglarilor la numarul 4o
|
Un pret pentru toata masina la folii ?
|
@trafy ala care mi-a montat mie folia pe golf mi-a luat 450 lei pe toata masina excluzand parbrizul...
|
oo...multicel...am gasit aici in Valcea la 250 lei omologata toata masina fara parbriz...credeam ca scutesc ceva si bem o cafea la Sibiu
|
Aveti cumva dezmembrari de Fiat in Sibiu ? caut o piesa pentru un Seicento de 3 luni de zile si nu gasesc ( toate piesele sa apeleze la mine :))) )....am sunat si la bucuresti si la arad...am cautat in valcea, nimic....
|
Quote:
|
multumesc frumos, raman dator
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:15. |
- Copyright 2026 4Tuning