![]() |
Re: Del Sol...inca una... :)) GIS'u mic
A apropo. Cand mergi la drum lung cea mai buna viteza pe drum drept este constant 120. Atunci este mai silentioasa decat daca mergi cu 100.
|
ti-au venit domne piesele de pe e-bay
|
Frumoasa masina mai ales cand ii vor venii accesoriile:)
Bafta la proiect;) |
da,ar trebui sa imi fac cumva timp sa le si ridic.... :)
|
Quote:
|
Can't w8 sa le vad puse :D Pui poze neaparat!!
|
7 Attachment(s)
zece caractere :D
|
Poti sa pui si preturile :D cam cat a fost pt fiecare piesa :D dak ai timp si chef
|
Quote:
|
da, si eu sunt curios de cit au fost basculele reglabile si H-brace-ul ala
super tare, ti-ai luat si "piston" din ala sa nu ti se miste tare motorul... ala cit a fost? |
1 Attachment(s)
preturile sunt cu ship pana la New York...pana in romania a mai fost transportul,pe langa ce scrie sus acolo inca 100 euro
per total m a dus la 16,5 mil (acasa ) @ fanete: basculele si amortizoru ala ca sa nu se miste motorul au fost la pachet (damper kit),iar H brace a fost in kit cu strut bar ;) |
Deci tu esti cel care parchezi mereu in fata caminului 2? Am vazut parasolarul si sticker-ul cu 4SS si nu stiam de unde cunosc masina...
|
sa imi dai si mie un link cu una din licitatii sa vad si eu de la cine ai luat sa imi comand si eu.
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
updates.... vopsit bara stabilizatoare in rosu si montat...montat faruri si "proiectoare" ...montat buzitza fatza....montat short shift(chiar se simte diferenta...e feelingul de ON OFF cand schimbi vitezele,f f f scurt ) :) schimbat uleiul de servo si lichidul de frana...
ps:stiu ca trebuie sa o spal...dar n am avut timp deloc :( urmeaza o spalare pe cinste la brasov :P |
| All times are GMT +2. The time now is 02:31. |
- Copyright 2026 4Tuning