![]() |
Re: Chevy Impala '66
Pai asta se intampla cu arcuri noi..asa e si la mine..sa ridikt masina de jos..acu tre sa i tai in arcuri sa o cobor inapoi
|
a vrut ea neaparat sa se cocoatze mai sus :D
macar e mult mai dura acum :twisted: |
Ce lungime are masina?In rest masina e OK8)
|
misto...imi place
|
tare masina...sper sa apara cat mai multe astfel de masini si pe la noi...eu daca o sa fac rost de bani vreodata cam asa ceva as vrea sa imi iau...
|
frumoasa masina,si arata si bine.cum merge??cuym ti se pare tie:D??vreo modificare ceva??
|
super tare...imi place k se readuc la viata din ce in ce mai multe americane..:D..sa o restaurezi kt mai aproape de original si incalto cu niste jante mari..
|
Daca poti sa-mi raspunzi ,unde ai gasit masina?Sau de la cine ai cumparat-o si de unde avea asa masina?
|
Ar vrea cineva sa cumpere o Chevy Nova 70? Adica chiar pe a mea? Face cineva o oferta? Ofer tot ce am la ea in acelasi pret! E inmatriculata in RO!!!!
|
felicitari pt achizitie!!!intodeauna am apreciat masinile old style!!!
|
E foarte tare masina....Bafta in continuare
|
update... caroseria data la sablat, se pare k avea niste probleme cu rugina pe dedesupturi(+improvizatii facute de fostul propietar ,demne de un iq subunitar) si interiorul va fi facut aproape de la 0 :) toate astea pastrand linia stock a masinii...ah, si o vopsea tare,dar mai e pana akolo :)
|
Quote:
Acum mi-am luat un Ford LTD 72 cabrio.Imi ajunge la inceputul luni martie. Aduc si genti cu spite. Corne Sibiu 0729963867 |
Quote:
Corne 0729963867 |
offtopic.. foloseste pm ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:39. |
- Copyright 2026 4Tuning