![]() |
dementzial eleronu .... scoate masina la portitza si are bank de lemn sa stea soacra la semintze
|
Intrebare Intrebare....
Mi-am luat masina acum o luna de la unu' care s-a chinuit sa-i faca ceva tuning exterior...da' pe bune...imi scrie mare pe luneta \"turbo sport\"... :roll: Cum pielea mea scot tampenia aia de pe luneta ca nu reusesc ? E ceva care o curata fara sa iau penseta si sa smulg milimetru cu milimetru din el? |
lool
nasoala treaba... yo nush cu ce i-l potzi da jos, :lol: alte elemente de design deastea de la tzara nu a ami pus ala pe ea? :D |
Pai, in primul rand pune o poza aici :lol: si dupa, da-i tare cu foen-ul/sau incalzeste locul cumva si-o sa se dezlipeasca :wink:
|
2 Attachment(s)
:lol:
|
1 Attachment(s)
... :lol:
|
1 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol: :lol:
sa pun shi eu ceva... |
asta mai era pe undeva pe aici am mai vazut-o :lol:
|
n-am poza...si daca as avea imi ajunge rusinea de aici...ce vreti sa radeti si voi? :?
da binenteles ca are si neon din ala din baie inauntru in spate.Da va rog...are capac peste...si e mov. De fapt avea.... :twisted: Deci nu prea stiti...las ca rezolv cu penseta :roll: |
ovi masina aia ce ai pus-o tu de parca e de la jandarmi ,nu stiai poate ca e \"undercover\"\" :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
|
posibil... :lol: :lol: :lol:
|
da asa o fi :lol: :lol: :lol:
|
marfa esapamentul ala.Sunt curios ce firma e :D .Poate o sa-mi pun si yo pe Matiz.Cred ca ar da bine :D :D
|
Treaba aceea cu Turbo sport trebuie incalzita putin cu feon-ul si se dezlipeste foarte frumos.
|
merci K_gula
O sa incerc sambata ... o bag in curte si-i dau cu feonul sa vad ce iese :D ...eu mai aveam putin si turnam spirt si-i dadeam foc :x ... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:17. |
- Copyright 2026 4Tuning