![]() |
Re: relatiile incepute on-line
Mustang nu esti singurul ghinionist. Nici mie nu mi s-a intamplat sa ma combin cu una de pe net.Asa ca raman totusi in stand by...poate poate...
|
Quote:
Spun doar ca netul e bun pt o simpla cunoastere. Maxim 2 saptamani de cunoastere ... dupa ... nu vad care ar mai fi farmecul. ;) |
Quote:
|
Asa eram si eu ...
Give it some time. ;) |
Sunt pe puntul de a incee o relatie cu o tipa pe care am cunoscut-o prin intermediul unui joc online...chiar sunt curios daca acele "reltiile incepute online nu tin" se va aplica si la mine. Dupa prima intalnire am ramas placut impresionat, sa nu zic ca tipa mi-a intrecut cu mult asteptariile...let's wait and see :D
|
netul ca punct de plecare functioneaza, netul ca unic loc de intalnire cu iubita, e freak, si nu va functiona...
|
Quote:
|
Quote:
evident,oamenii normali au nevoie si de contact fizic....pentru ca e foarte greu sa traiesti fara ca sa stii sigur ca te poti refugia oricind in bratele unei persoane... parerea mea ramine totusi ,ca in general oamenii sunt mai sinceri pe net...sau poate numai eu am avut noroc sa fac cunostinta cu niste oameni deosebiti,nush... |
Pe net se gasesc oameni si din categoria celor sinceri, si din categoria celor mincinosi.
Cunosc o gagica care se lauda ca are ML si C4, dar mananca ceapa cu paine. |
Quote:
|
hmm..incep bine , continua ...insa pe la sfarsit vezi ca trage numai unul si nu e bine , deci se ***e totul !
|
nah, cum ti-e norocul
asta nu depinde de cum ai cunoscut-o, ci de cu totul alti factori deobicei... :) |
Quote:
IUBESTETE MULTE |
mda..pacat ca unele fete nu pot rezista cu distanta asta :| ...plm..it's not the end of the world :D
|
pfff.. am gasit si eu thread-ul asta... mai oameni buni.. eu cunosc pers care s-au cunoscut pe forum ca asta...
ideea este ca tipa (forumista) a luat id-uri la misto de pe forum, cu intentia sa faca misto, si cu timpul a ajuns sa se ataseje f tare de un coleg forumis... la un moment dat.. chiar erau impreuna...online...pt ca-i despartzea vreo 100-150km... si.. na.. iubirea asta.. ce face din om.. tipul s-a hotarat.. se suie in masina (dupa vreo 2-3 luni de vb pe net) si pleaca spre domnisoara din poveste.. numai ca este refuzat discret.. pe motiv ca nu era in oras (ns daca e sau nu adevarat)... pe seara .. primeste omul un emai de la tipa... si incepea cam asa.... te rog frumos sa ma ieri... dar a fost o gluma la inceput.. nu sunt eu tipa din pozele pe care ti le-am dat... am prieten.. si am vrut doar sa ma distrez cu tine.... dar cu timpul am ajuns sa te iubesc si-mi pare rau pt ce am facut.. bla bla bla bla.... tipul a vrut sa o ierte.. tinea prea mult la ea... dar ns dc.. relatia s-a stins.... asa ca ... din partea mea... relatiile online..... acum depinde si de pers... si de aici zicala aia tare:)) nu zice ca-s de K.K.T.. ca s-ar putea sa ajung pe gustul tau:P |
| All times are GMT +2. The time now is 18:32. |
- Copyright 2026 4Tuning