![]() |
Re:
Quote:
|
fi atent... eu stau in Ploiesti... un oras relativ mic in comparatzie cu Bucurestiul.. si gasesti masini aici.. de la CLS , BMW seria 7 si seria 5 , Hammeruri, Ferrariuri Jaguaruri , Maserati, cadillac Escalade, Lincoln Navigator, si multe altele... cel putin pe arterele principale ale Ploiestiului ele pot fi vazute zi de zi...in afar de 2 FErrariuri cate am vazut eu .. mai sunt cel putin cate 4 bucatzi din fiecare mentionat mai sus.. si imi pun o intrebare : Oare romanii sunt saraci????
|
am vazut si yo ieri nsx`ul rosu` prin constanta...are nr de cta....si are niste stikere pe el....e prea adevarat...si se auzea super motoru`....si am vazut mai de mult ...in fata la bowling corvette c6(rosu)...marfa..
|
Re:
Quote:
|
de cateva zile tot vad prin mamaia un lamborghini murcielago negru....are nr de de bucuresti(numere provizorii rosii)
|
Re:
Quote:
|
eu am vazut un beatle din ala decapotabil si avea culoarea albastru cameleon
|
opel speedster argintiu
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
am vazut un RX-8 super frumos facut...albastru cu negru...spoilere,praguri,eleron,tot..tobe marfa...prin zona eroilor...are cineva poze?....eu ii facusem poze cu telefonu care mi-a fost furat in aceeasi zi cand am facut pozele :( ...aaa si telu il aveam de 3 zile..era nou noutz
|
da ma ...
e rx8`u lu bogdan .. tipu care a avut hyundaiu coupe galben .. ala .. nu ultimu model , nici penultimul , antepenultimul :) galben ... facut mistocutz .. asta cica are 280 de cp .. tipu macar o conduce ... nu .. ca ddb`u .. :)) l-am vazut intr-o seara .. jbinga pe ana ipatescu .. intrat pe victoriei .. luat curba dreapta .. inspre aviatorilor .. dreaq stie cat avea .. peste suta mult oricum ... eh ... ia aparut masina ... de pe stradutzele alea .. bine ca a vazut ala si a franat ca praf se faceau .. pilaf.. si va intrebati .. de ce mor ... baietii .. inconstienta - alcool ;) in alta ordine de ideei .. ieri .. prin bucuresti ... alerga un NENOROCIT DE LAMBORGHINI MURCIELAGO NEGRU CU NUMERE DE BUC SI CAND ZIC ALERGA ... ma refer la ... 6-7 mii de ture ;) deci chiar o calca ... vai cum putea sa sune nenorocirea aia de motor .. pfff .. bestial ;) btw , in curte la INTERNATIONAL LEASING .. pe langa MC DONALDS BUZESTI ... zace un Jaguar E-type ;) vechi ... ;) e bestial |
eu zic ca avea 10.000 rpm :))
|
ieri: 360 Modena rosu, belea :shock:
azi: M6 negru, :shock: edit: ah da...si cica e si un H2 limo prin oras, is curios cat ii de urias, tre sa stau geana zilele astea :wink: mda...suntem o tara saraca intradevar :no: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning