Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   FOTO CU MASINI TUNATE DIN SUCEAVA(EXLUSIVITATE FOTO) (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/5733-foto-masini-tunate-suceava-exlusivitate-foto.html)

KAmikazee2005 26-08-05 10:24

dakum charlie si eu am lambo diablo sv :)) u de unde esti ca as vrea sa iti vad golfu cu fatza de jetta! :)) la trompeta aia (care pretinzi ca e a ta) imi plac numa jantele, si usile tip lambo.... am vazut destule!! asa ca sincer daca as alege intre jetta-golf2 si bmw lu C&Q, masina lui ovidiu castiga si iti da si iti da si ceatza tie si trompetei tale!

P.S iti place cand cineva iti critica masina, pardon trompeta?? ia spune! iar ce a zis ovidiu cu vulpea, vulpea ejti tu, iar bmw sunt strugurii :))

KAmikazee2005 26-08-05 10:39

https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=10403 intrati si votatzi aici

Yonut21 26-08-05 11:15

Charlie si noi de unde stim ca aia e masina ta? Asa pot sa iau poze la greu de pe net si sa le pun pe forum si zic ca este masina mea. Mai bine tineti trompeta aia ca ai vazut ca se iau toti de tine.

c&o_tuning 26-08-05 18:59

re

ma lasati-l in pace ca n-ai ce sta de vorba cu unul ca el (bine imi spunea cineva ,ca poate fi un om cu trabant sa fie mai fudul decat unul care are un mertzan)si vorba aia aveam si eu bani de vreo 3 carrera dar.....mi-am luat bmw ca sa te oftici tu ma :lol: :lol: vino si tu cu alte perle cand aveam eu golf 2 erai mic copil,. apoi te lauzi cu ceva care e facut de alti ,colegule eu am facut masini care le stie tara,nu vin cu foto luate de pe nu stiu unde.sapa mai incola ca aici dai de beton

sv-84-ADR 26-08-05 19:06

nu`l mai bagati in seama. nu are rost sa va faceti nervi cu oameni ca el.
c&o_tuning sa nu te enervezi pe aici ca poate nu imi vopsesti bine Ferari`ul :twisted:

charlie 27-08-05 19:18

Re: re

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"c&o_tuning\"
ma lasati-l in pace ca n-ai ce sta de vorba cu unul ca el (bine imi spunea cineva ,ca poate fi un om cu trabant sa fie mai fudul decat unul care are un mertzan)si vorba aia aveam si eu bani de vreo 3 carrera dar.....mi-am luat bmw ca sa te oftici tu ma :lol: :lol: vino si tu cu alte perle cand aveam eu golf 2 erai mic copil,. apoi te lauzi cu ceva care e facut de alti ,colegule eu am facut masini care le stie tara,nu vin cu foto luate de pe nu stiu unde.sapa mai incola ca aici dai de beton

da ...da gand aveai u golf 2 nici nu stiai sa conduci:))....le stie toti....ai si tu niste spoilere facute la turici si le vinzi dublu si acu esti mare si tare hai gata....sa iti pun niste poze sa vezi k nu sunt asa de prost cum zici u cum mi`am facut masina..

c&o_tuning 27-08-05 22:18

re

stefan cred ca ar fi mai bineam sa inchidem topicul,ca vad ca nici pe departe nu e cea ce am vrut sa fie,in loc sa fie puse foto cu masini e topic de barfa.iar ptr tine colegule ,tu ala cu golful tau,sa stii ca pe mine nu ma intereseaza ce faci ,ce ai,cum o duce ,le am pe a mele si e deajuns ok?

SV-05-YBG 29-08-05 07:04

VOM FACE ALTFEL.
TOPICUL NU IL INCHID.
IN SCHIMB AICI VETI POSTA NUMAI POZE. PENTRU DISCUTII, DACA ESTE NECESAR, VOI CREA UN TOPIC SEPARAT.

SI DE ACUM HAIDETI SA INCERCAM SA CRITICAM MAI PUTIN. FIECARE ISI FACE MASINA DUPA CE POSIBILITATI FINANCIARE ARE SI DUPA CE GUSTURI ARE. NICIODATA O MASINA NU VA PLACEA LA TOTI.

PUTETI POSTA LOCATIILE UNDE POT FI VAZUTE ANUMITE MASINI ETC. DAR FARA DISCUTII DESPRE CAT GUST ARE SAU NU. PENTRU ASTA, DACA ESTE NEVOIE FACEM TOPIC SEPARAT.

dACA NU SE INCADREAZA POSTURILE IN CE AM SPUS PANA ACUMA AM SA LE STERG.

c&o_tuning 29-08-05 14:14

re

ok.e numa bine asa ,sa fie asta topicul nunai ptr foto,discutiile si comentariile se pot face pe o alta sectiune sau pe pm.asa ca stefan chiar fa cumva sa ramana aici doar foto.asta a fost si intentia mea cand am facut topicul.

SV-05-YBG 29-08-05 15:32

OK

Este bine. Sa imi spuneti cum vreti sa fac. Sa sterg toate posturile de acuma sau le las si de acum incolo raman numai poze?

c&o_tuning 29-08-05 21:28

re

sterge tot si sa fie un topic numai ptr foto.

Low_Ridah 30-08-05 07:24

Asha e mai bine sterge tot .. sa ramana doar pozele si comentariile facute doar de cel care posteaza pozele.

SV-05-YBG 30-08-05 08:10

NU. Cred ca va ramane asa. Ca sa vada cei care mai intra de ce s-a ajuns la asta. Sa nu mai avem problema asta.

charlie 02-09-05 22:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"KAmikazee2005\"
dakum charlie si eu am lambo diablo sv :)) u de unde esti ca as vrea sa iti vad golfu cu fatza de jetta! :)) la trompeta aia (care pretinzi ca e a ta) imi plac numa jantele, si usile tip lambo.... am vazut destule!! asa ca sincer daca as alege intre jetta-golf2 si bmw lu C&Q, masina lui ovidiu castiga si iti da si iti da si ceatza tie si trompetei tale!

P.S iti place cand cineva iti critica masina, pardon trompeta?? ia spune! iar ce a zis ovidiu cu vulpea, vulpea ejti tu, iar bmw sunt strugurii :))

pana sa imi dea ceata wet la golfu asta mai are de mancat mult...ff mult :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

charlie 02-09-05 22:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Low_Ridah\"
Wa tot nu intelegi ...... ejti picat din luna ... nu ne intereseaza banii tai ... shi nici pe departe mashina ta .... nu te inteleg ce naiba ai cu mashina omului ... k tu ai un golf II ..poate GTI ...shi ai ushi tip Lamborghini cine te crezi ... :evil: .... a shi asa ca sunt nervos am sati mai zic ceva dulce ... mashina ta seamana cu multe alte golfuri shi jetta ... altceva mai creativ nai gasit :lol:

nu e GTI din pacate e vr6 :) :)

All times are GMT +2. The time now is 12:51.

- Copyright 2026 4Tuning