![]() |
Re: caut logan!!!! =))
Quote:
Are cu 70 de cai mai putin. |
Quote:
|
urs 2.3 150 cp vs alfa 1.6 t spark 120 cp, ma rupt.......asta ca sa nu ziceti ca nu ma dau si cu masini mai puternice.
on topic....caut masini pana in 130 de cai, loganu il scot din discutie ca nu are rost |
Quote:
|
Quote:
|
cred ca SIGUR NU A CASTIGAT LOGANU'. Cu loganu' ma bag si eu la joaca cu masinuta mea(aia de la avatar) si ma cam plictisesc
|
Mai baieti nu vorbiti urat Loganul s-ar putea sa aveti o surpriza , totusi un 1.6 16 V cu mici modificari merge chiar bine . Sa dispara zapada si scot eu frigiderul la aer sa polizam cauciucurile
|
SUNT FOST POSESOR DE LOGAN! Nu te agita cu leon si cu alfa...n-ai nici o sansa crede-ma! si 16 valve si chip si toba sport si filtru dak ai ...k astea au km toti....ajungi pe la maxim 120 cai ca si alfa...dar ai aproape aceeasi greutate....sincer....chiar compari dacia by renault cu alfa romeo? mai erau unii de p forum kre spuneau k citroen e mult peste mercedes si bmw...si k audi e facut la strung!
|
Quote:
Pacat cu unii dintre noi se bazeaza pe fapte si date concrete atunci cand fac anumite afirmatii.Intre o Alfa de 120CP si cu 100KG+ si un Logan 1.6 16v(dar nu oricare) sunt dispus sa pun toti banii pe Logan. Apropo...a auzit careva de vreun Logan 1.6 8v(cu electronica de fabrica) care bate CRX-uri la VTM ???Si le bate cu muuuulte secunde....daca nu ....poate va lumineza careva de pe aici. |
Quote:
LOGANU ALEARGA MULT MAI BINE DECAT CRED UNII....DAR SA VEDETI CUM ALEARGA DUPA CE TE URCI DIN DACIE IN LOGAN....MAMA MAMA....aia da senzatie...!!!! (scz pt caps!) |
Quote:
Eu "am coborat" din E-Klasse de 225cp si din Calibra de 265CP si am constatat ca trage foarte bine Loganul respectiv. |
foarte bine in comparatie cu ce masina noua? pentru 90 de cai trage bine...pentru 105 cai la fel de bine...E MASINA NOUA! dar te-ai gandit sa iei o curba brusca asa la vreo 100 la ora? incearca! sa vdm dak mai scrii pe forum...sincer...la liniutze...e ok pt cele cu 90 cai...am avut logan si ma dadeam cu oricine...rupe gura la cielo, rupe orice dacie solenza, supernova...dar ai tupeu sa-l pui cu o corsa de 1.4 din 2001-2002-2003? sincer...tot 90 cai..
|
Quote:
|
adu si tu mai multe argumente...sincer...tu chiar consideri loganul o masina atat de buna? sincer...e masina pt batrani! iar noi aici vb de stock...nu preparata pt vtm...
|
Daca vrei neaparat continuam discutia asta in PM>Pana una-alta eu stiu 2 Logane foarte competitive.....unul la liniute(16v) si celalalt la VTM(8v).
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:30. |
- Copyright 2026 4Tuning