![]() |
Re: 0-100 km/h si top speed !
Ne laudam cu cea mai puternica Dacia Logan din tara...Go Fast my fast friend :))
|
Quote:
|
da ma... si am auzit ca si samsung face masini .... dic aia !
|
liniuta samsung vs hyundai, si nu db drag, chiar drag race 0-100 in km chinezesti
|
bucuresti-cluj.....vw touran 2.0 tdi+DSG...top speed 210km/h
|
Citroen C4 1.6i top speed 196km/h 0-100km/h nu am avut ocazia sa ma cronometrez poate ma ajuta careva :D
|
Quote:
|
:dance::dance:Nurnberg(A3)-Regensburg(A 3)-Linz(A 25).. nissan zx top speed 260 km/h mai mult nu se putea pt ca era trafic .:dance::dance:
|
Quote:
|
0-100 km/h : N.C
v max : 59.5 km/h in coborire drum : judetean grosi - baia mare vehicol : cursiera 8 viteze - roti subtiri , fara camera stiu ca nu e mult , am inteles ca sunt skateboard-uri care merg mai tare .... |
0-100 km/h : -
viteza maxima: 85 km/h (aprox, ca vitezometru ii numa pana la 80) drum: baia mare - baia mare vehicol : tiribishca de toate zilele =)) "prima bicicleta" |
Quote:
stai linistit bogdan ca nu era ala din film.....era unu mai nou ca ala de care inca nu ai aflat.....si masina ii stock. daca te informezi o sa vezi care ii viteza maxima la masina aia cu motorul ala si cutia dsg. verifica si mai vb atunci |
0-100 km/h: aproximativ 4 sec
Vit maxima atinsa persona: 220 km/h (mai era loc suficient dar stim cu totii cum sunt drumurile in Rromania) 0-400 m : aproximativ 13 sec suficient??:P |
Quote:
Grav Pulsarul tau!! E bolnav rau, ce i-ai dat ca e asa de iute? ;) |
Nu e Pulsar e Sunny (e acelasi lucru in orice caz). Nu e bolnavioara deloc e chiar intr-o forma de zile mari.
Pai ce sa ii dau?!?!!? niste boost, niste axe sa ridice mai bine in ture..............asa cum ii place ei...........la rosu acolo:P |
| All times are GMT +2. The time now is 15:56. |
- Copyright 2026 4Tuning