![]() |
Re: E30 - 325 Akr
da cam asa e deocamdata sta pe dreapta :( dar o sa i vina si randul lui:). dar cine esti? cumva varu ardei?
|
2 Attachment(s)
ursul a primit o evacuare mai decenta ca imi rupea capu si mie si la garda:) grup sudat si putina talpa:))
|
Am si eu o intrebare ,mai are cutia alpina ?
|
nu mai e demult oricum schimbasem 2 alpina:)).tu esti cel de la care am luat o?
|
nu ,un prieten !
|
am inteles mai tineam cutia alpina da nu s a potrivit cu motorul si nu am pus o
|
ceva noutati la ursachee?
|
boss este in lucru dar usor usor ca nu prea am timp de el i am luat niste jante pe 17 10J spatele si 8.5j fata astept flansele pt ele. i am facut o fusta fata din fibara o sa i fac niste poaze si o s ale postez :)
|
Boss ce ai mai facut cu Ursu?ma uitam acum la poze..si mi-am adus aminte de liceu ..cand aveai cutia Alpina cu a 1 a in jos...chiar imi e dor...astept vesti si poze de la tine..bafta Bossule
|
pune poze cu rotile si cu buza de m
|
Foarte interesant cel galben. Am mai vazut cateva proiecte asemanatoare. Mai poti pune poze ?
|
nu am mai vazut ursu de mult bebe , am vazut ca vinzi pisica pacat :( poate ne pui niste poze cu ursu
|
Quote:
|
Ceva facut din pasiune pentru AKR : https://www.youtube.com/watch?v=Wkei5aQq8GI sper sa nu te superi Bebe :)
|
4 Attachment(s)
akretu' nu a murit un v8 4.4 i am pregatit pun si o poza de cand ii evazam aripile tentativa m:) pt a intra jantele 8.5 cu 10j cu tot cu flanse "spatiale" dupa care am asteptat de mi a venit rau.usor usor reinvie si o sa fie just for fun.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:12. |
- Copyright 2026 4Tuning