![]() |
Re: Provocari pe 400 de metri in Bacau
Quote:
|
ma bag si eu la o cursa pe 400 m
cine se da cu mine masina lancia delta 1.8 105 cai sau 77kw cum scrie in talon valabil doar pana luni Alecs vrei sa fii copilotul ??? |
lucica tata, nu ma bag, pe mine ma plimbi inainte sau dupa, si ma uit de pe margine, nu vrea sa ma injuri ca te-am tinut in loc in timp ce :)
|
Datorita faptului ca la provocarea mea cu Volvo S80 nu a-ti raspuns niciunul, am zis ca ar fi mai bine sa o schimb sa iau o soparla de Opel. ESte Astra Bertone ( alb cu negru ) B - 47 - BYE.
In speranta ca de aceasta data acceptati provocarea , va astept cu drag. Masina are un motoras de 1980 cmc , benzina si zic eu, are 100% peste 150 de cai. Va astept cu masini "oficiale" de pana in 200 cai. Pusca si cureaua lata , Mi-am luat Bertone-odata, Ne-apucam noi de tunat, Sa dam km peste cap. Cine-o zice ca nu-i "bune", Il astept sa-l fac cu spume. Totusi as vrea niste melodii dedicatii pentru mine : 1. Dragos mondialu' - Esepe si Tc hai dezactiveaza-te. 2. Zeus - Cu plecarea de pe loc nu stiu frate nici deloc. 3. Technikus - Cu blow-of-ul desfacut si-n limpmode m-a cam durut. 4. EDS - Acu' mergi in 0.5 zici ca nici nu poti sa-mpingi / Cu turbina-n 0.9 intre doua nu te ploua / Cand se face 1.3 esti cautat de femei. :)) |
eu spun ca prima data ar trebui sa scoti un volum de poezii, sigur ai avea succes :lol:
|
se poate - dar mai intai vreau sa fac o culegere de Goe de astia batuti tare.
|
Re: Provocari pe 402 metri in Bacau
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: =))=)) =))
Ai talent nu gluma ..... P.S Succes |
este emy talentatu,
cu bertone ti-a rupt capu, si cu fass-ul pe furtun zici ca-i opc nebun.. |
:)))))))))))))))))))))))
foarte tare |
Quote:
|
emilica nu te ustura ? :shock:
|
ce sa ma usture tinere Zozo ?
Mai bine lasa vrajeala si HAI SA NE DAM ! hai acum cat merg in 200 de cai maxim. Ca de peste 2-3 sapt sper sa il refac la 300. HAIDE ZOZO ! |
Quote:
|
lol sageata nu mai spune asa ca se spanzura asta ... ca nici la nivelul lor nu este ci ambele l-au mucificat.
|
Quote:
carcota asta!:lol::lol::lol::lol: de aia se cheama provocari. da' dupa cum vad eu poti sa le dai si palme si tot nu indraznesc sa... hai cu ora 10!:lol::lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning