![]() |
Re: LEDURI Pentru BORD !!!
poi tot pe albastru cu rosu!! cat de optiuni nu prea am!!! nici geamuri electrice nici clima deci nu are fi mare lucru
|
Salutari! Te rog sa-mi scrii pe privat otiunile masinii, regulator de intensitate lumini bord, eixista... etc. Vorbim acolo. Stima!
|
5 Attachment(s)
Mi-am schimbat si eu luminile in interior la fabioasa mea am facut rosu total a m-ai ramas de facut alea de la scaunele incalzilte si reglajul de faruri ...si am acele de la Passat Polo
|
Ce se intampsa de ce nu sta vitezometrul pe zero? Diferenta intre km pe bord intre o poza si alta. Cam tare luminat bordul, nu deranjeaza?
|
acuma kilometrajul sta pe zero am dat teste de ceasuri si sta bine acuma si nu lumineaza deloc puternic cine la vazut a zis ca e tare se vede misto
|
@vioami, in afara de leduri ai folosit si ceva rezistente? Din cate vad pe site-ul zexstar tensiunea recomandata la aceste leduri (3 mm) este de 3.2 V. Cu ceva vreme in urma am incercat sa imi schimb ledurile de la comutatoarele/intrerupatoarele de la Fabia, dar nu am reusit (se ardeau instantaneu).
Iti multumesc anticipat pt raspuns. |
Quote:
|
Ale mele se aprindeau pentru o fractiune de secunda foarte puternic dupa care mureau :)) Am ars vreo 5 doar la butonul de degivrare a lunetei (ledul verde). Am sa incerc si cu cele de la zexstar. Poate am succes.
|
Inainte de a mai incerca masoara tensiunea de alimentare ledul respectiv cu un aparat de masura si vezi cat este. Sunt si leduri care se alimenteaza direct la 12 volti (au rezistenta interna in led).
|
probabil ca ledurile ce le ai tu is de 3 volti, si tu daca le dai 12, e normal, baga s tu un condesator de 540, sau 560 parca, si nu tzi se mai ard :)
|
Nu poate pune condensatori ci rezistente. Condensatorii nu scad tensiunea ei au alt rol in tensiune continua. Rezistente trebuie pentru scazut tensiunea. Dar inainte de toate trebuie vazut ce tensiune are acolo. Stima!
|
In continuare putem vorbi daca sa puna rezistentele in paralel, in serie sau la trapez...
|
Salut Vioami felicitari au iesti super bordurile ,
ma intereseaza un pret pt octavia 2 culoare alb cu rosu cu manopera cu tot. |
Multumesc! Nu am facut niciodata un bord de octavia 2. Nu cred ca este diferenta mare, depinde mult de optiunile masinii.Stima!
|
Intrebare: pentru a desface ceasurile de bord, este necesara deconectarea bateriei. Dar, care ? Borna pozitiva (+)/ negativa (-) / sau ambele ? :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:13. |
- Copyright 2026 4Tuning