Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea : Opel Kadett Turbo (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/54973-masina-mea-opel-kadett-turbo.html)

dany_let 11-02-09 16:26

Re: Masina mea : Opel Kadett Turbo

Quote:

Originally Posted by U_TUNING (Post 2057099)
MOOOOOAAAAMAAAAAAAA ce pocitanie de masina:P:P:P!!!!!!

Bai Dany pana la urma si la capat merge ''cotiga''!!!!

DA NENOROCITULE...merge cotiga!!! si merge grav...adica bate ford focus st de 225 din mers , bate gti 2.0 dsg cu soft...fara soft...

o sa-i pun diseara soft si o sa incerc cu stefan ( gti editon 30 cu soft + admisie + evacuare) undeva pe la 270-280 cp....eu sper sa-l bat...adica ar fi normal sa-l bat din mers...

dar te anunt...

in final...MERGE COTIGA FRATE...MERGE TARE.:))

TE ASTEPT CU JAF-U ALA AL TAU DUPA CE IL RECAROSEZI...SA-TI DAU FOC LA FARURI :)))

bobby_gsi2 11-02-09 16:26

Bine ca spui acum de scaune negre cu cusatura rosie :).....am avut oferta....doua bucati la 700 ron erau tipla .

dany_let 11-02-09 16:29

PAI SCAUNELE MELE SUNT NEGRE , AU FOST CUMPARATE NOI CU 300 DE EURO...DAR AM SA LE IMBRAC IN PIELE NEAGRA CU CUSATURA ROSIE...

LA INCEPUT NU AM VRUT PIELE ...DAR NU AM CE SA FAC...ORICUM OR SA FIE ULTIMELE IMBRACATE...

ORICUM , CUM MA CERTAM CU NISTE CARCOTASI MAI DEMULT PE SITE-UL ASTA MASINA A AJUNS ACUM CU TOATA INVESTITA SI CU CAT AM DAT PE EA PESTE 10 000....:(

SI CU CRIZA ASTA...CRED CA LA TOAMNA O SA FIE GATA SCAUNELE...

salfkm 11-02-09 17:05

A iesit foarte frumoasa masina,simpla si cu gust,exact cum imi place si mie.Am vazut in poze ca ai bara de rigidizare pe spate,este varianta de otel sau aluminiu?Sunt nelamurit ca nu stiu ce sa fac,are rost sa imi cumpar si pt spate sau nu?Exact despre modelul pe care il ai tu e vorba si la mine,simti ceva diferenta in comportamentul caroseriei cu ea?Mersi si bafta in continuare

GTXR 11-02-09 17:41

Decat sa cumpari ,mai bine iti faci una ,nu e greu, si eu am in plan sa-mi fac,am flansele de vin pe oale ,dar nu vreau sa o fac fixa ,adica sudata,cum e la acest kadett, vreau sa o prind in suruburi ,in caz ca e sa car ceva sa o pot da jos :D

salfkm 11-02-09 17:53

Din cate am vazut eu nu e sudata a lui Dany,e prinsa in suruburi,atata doar ca e fixa si nu reglabila.
Stiu la ce te referi cu faza cu reglatul,asa o am pe fata.Mersi pt ideea data :D

GTXR 11-02-09 17:57

Nu mam exprimat eu bine ,si scuze de off daca se considera, ziceam sudata de flanse cum este a lui Danny ,eu vreau sa o prind de flanse cu suruburi,ca daca as faceo si eu asa pana as dao jos in caz de ceva...

salfkm 11-02-09 17:59

Am inteles acuma la ce te-ai referit.
Dany ne scuzi ca ti-am poluat topicul cu discutiile noastre cu bara de rigidizare

dany_let 11-02-09 18:23

stai linistit nu e nici o problema, ideea e ca nu stiu daca se simte ca eu am mers f putin cu masina asta fara bara ...deci nu stiu , dar sincer nu cred ca e vre-o diferenta...

bara pe spate nu e sudata , e fixa si nu reglabila....e prinsa cu suruburi in oalele amortizoarelor...

sincer nu stiu ce faci cu cea reglabila ....ce sa reglezi la ea ??? cotele la caroserie???

in sfarsit...nu mi se pare investitie buna cea reglabila...decat ca arunci niste bani in plus , iar cea de aluminiu e mai ok ca e mai usoara...

turbo600 12-02-09 13:35

:peace::peace::peace::peace:RESPECT:peace::peace:: peace::peace:MIZERIE STIE TOATA LUMEA SA FACA......DAR SA APRECIEZE CEVA CARE CHIAR MERITA APRECIAT......

dany_let 12-02-09 14:28

Quote:

Originally Posted by turbo600 (Post 2060536)
:peace::peace::peace::peace:RESPECT:peace::peace:: peace::peace:MIZERIE STIE TOATA LUMEA SA FACA......DAR SA APRECIEZE CEVA CARE CHIAR MERITA APRECIAT......

multumesc. :oops:

salfkm 12-02-09 15:31

Quote:

Originally Posted by dany_let (Post 2058122)
stai linistit nu e nici o problema, ideea e ca nu stiu daca se simte ca eu am mers f putin cu masina asta fara bara ...deci nu stiu , dar sincer nu cred ca e vre-o diferenta...

bara pe spate nu e sudata , e fixa si nu reglabila....e prinsa cu suruburi in oalele amortizoarelor...

sincer nu stiu ce faci cu cea reglabila ....ce sa reglezi la ea ??? cotele la caroserie???

in sfarsit...nu mi se pare investitie buna cea reglabila...decat ca arunci niste bani in plus , iar cea de aluminiu e mai ok ca e mai usoara...

Ok Dany,am inteles la ce te referi.Mersi frumos pt sfat si multa bafta in continuare iti doresc :)

dany_let 12-02-09 18:25

multumesc la fel.

dany_let 13-02-09 08:17

2 Attachment(s)
aseara am fost sa vad fetele de usi , nu suny chiar ce ma asteptam eu dar sunt acceptabile , am sa pun si 2 poze , oricum mai trebuie intinsa un pic pielea , luni or sa fie gata si alea de pe spate.

pun 2 poze ca idee.

bobby_gsi2 13-02-09 08:46

Ar fi mai indicat sa ii dai cu crema anti rid si scapi de cute :)

All times are GMT +2. The time now is 21:47.

- Copyright 2026 4Tuning