![]() |
Re: Masini SH!!!
Quote:
|
@tud. - in banii acestia iti pot aduce multe modele de masini ..da fii mai exact .. vrei una mai sport .. ai timp sa te uiti dupa un model care iti place ..macar o plaja de 2-3 modele si cateva detalii si dupa iti spun si eu cu ce te pot ajuta mai clar;
@sonyscorpion - iti pot aduce doar daca vrei sa o iei cu banii toti odata ... in sistem leasing e mai greu .. dar nu imposibil .. totusi zi`mi te rog o marca sa vad daca te pot ajuta ... @littleboy - varianta de 1.6l pe benzina in jur de 6000-6500 fara taxa de inmatriculare dar spune-mi exact toate detaliile si asa vin si eu cu un pret cat mai precis.. @lukhian - ford focus model dupa 2002 nu iti pot aduce in 6000 cu tot cu transport inclus doar varianta de 1.6l diesel;in legatura cu modelul peste 2005 si cel de renault megane 2003 acelasi lucru; @cristache03 - imi pare rau da in banii pe care`i spui nu te pot ajuta; |
Salut si mersi pt. pretul la opel. Cu scuzele de rigoare , am renuntat la ideea de a achizitiona o astra si ma tot gandesc la un Mercedes C220 Clasic ( sunt mare fan al acestei masini ) , de prin 95-96 , pana in 130 mii km , diesel , cutie manuala , geamuri electrice , inchidere centralizata , jante. Daca gasesti ceva astept un pret.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning