![]() |
Re: Intalnirea Baimarenilor !
10 Attachment(s)
Cateva poze!! Scuzati claritatea!! Eu zic ca a fost destul de ok!
|
3 Attachment(s)
Scuzati de dublu post! 3 filme din care unul cu mica bestie :twisted:
|
suuuuuper atmosfera....super oameni....s-au si jucat cu masinutzele...cel mai tare a fost cand bestia rosie a inceput sa faca drift cu tractiune fatza=))=))si baietii din satu mare au fost suuper de treaba...pacat ca nu au venit mai multi...go go nissan:P
|
imi pare rau ca nu am putut sa fiu si eu ...deocamdata sunt in bucuresti .In calitate de presedinte a filialei MR Baia Mare trebuia sa fiu prezent la pomana in cinstea lui mikutzu ..au fost prezenti (aproape) toti membri clubului ...aseara a fost o noapte memorabila aici in bucuresti , atat va spun , in jur de 140 masini fara aberatii ...abia astept urmatoare intalnire de la baia mare ...prezent ..Va salut pt toti
|
acuma am ajuns si noi acasa...am dat un tur al Maramuresului....in primul rand va multumim pt felul in care ne-ati primit....ne-am simtit f. bine la voi....sunteti super de treaba, numai cuvinte de lauda avem....si...speram k data viitoare sa mergem mai multi!!!! si noi, NLR va astepatam la Satu Mare cu bratele deschise!!!! Va Uram Numai Bine pana la urmatorea intalnire NLR-MR BAIA MARE!!!;););) momentan nu am restul pozelor...pe maine am sa le pun pe forum...:):):);););)
|
:anger: :anger: imi pare rau ca nu am fost eram plecat din tara poate alta data
|
si vinerea asta va fii tot la real nu ?
|
Dap! Aceeasi zi, aceeasi ora! Sper sa fie vreme buna sa vina lume mai multa!!
|
intrebare dak ii vremea cum ii acuma se mai tine ceva sau pauza....
:( |
Nu te costa mare lucru daca vi vineri sa vezi! Poate ai ocazia sa vezi si ceva interesant:).
|
@Payulik daca ninge si e zapada pe jos e chiar mai bine ...(prietenii stiu dece !) :rolleyes2
|
oky at abia astept ne intalnim vineri...
|
Are personalitate citronu` ala ;) cine il provoaca la un gutin :?:
P.S. GO FAST! |
Deci baimareni :) ramane pe deseara la 22 nu?
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 09:55. |
- Copyright 2025 4Tuning