![]() |
Re: Suspensii sport pt dacia 1310 si bare intre amortizoare
nu am de gand sa pun sudura pe ea :x nu are noroi si umezeala unde zici tu pt ca am protectoare de noroi ;) am mult ulei in zona oalelor si a pieselor de baza :D deci rugina nici atat:lol:
|
ma faci sa inteleg? .. ce proiectoare de noroi? .. e vre`o inventie noua de care n`am auzit? .... ce intelegi tu prin piese de baza?
|
piese de baza adica cele mnai importante:lonjeroane,oalele amortizoarelor etc.etc.fara de care nu se pot merge,daca nu ai o aripa nu e problema,dar daca nu ai un lonjeron...protectoare de noroi se pune deasupra roti prinse de aripi pe interior...din plastic...sa nu mai sara noroi,apa...
|
imi cer scuze.. am citit proiectoare in loc de protectoare .. probabil oboseala :D
|
Faza e k intarind suspensia devine mai rigida si socul ala eeste absorbit in marea majoritate in oale si amortizor. Parerea mea este sa la intaresti pt ca inca nu avem drumuri fara denivelari si suspensia masini sa lucreze cat mai putin . Si daca nu crezi dupa ce intaresti suspensia si micsorezi garda uraca-te singur la volan si intra intr-o curba cu 100-110 sa vezi cum face caroseria
|
Daniel nu ai inteles...eu vreau doar arcuri de papuc diesel si garda la sol normala fara sa intaresc amortizoarele...
|
pai ori ca 2 dai 2 mil pe arcuri, sau 2 mil ca intaresti 2 amortizoare, tot acolo ajungi.
|
recent am pus pe daciana amotizoare facute de "batrani"
toate 4 le-am schimbat, comportamentul masini este total diferit, sta superb in curbe dar si zdruncina rau de tot |
DA am inteles dar daca pui arcuri taiate normal k garda este mai joasa si amortizorul este mai comprimat drept urmare este mai rigida . Ce m-a bucurat mult , dispare efectul de barca si asta imi place foarte mult
|
cu totii vrem sa dispara efectul al idiot....
acum sa vedem... nu stie nimeni ce amortizoare merg pe berlina? |
Mi-am schimbat si eu arcuri + amortizoare. Masina e putin mai joasa decat inainte, sta f. bine pe curbe. Mai imi lipseste inca o bara stabilizatoare pe spate. In functie de cum se comporta cred ca o las si mai jos.
|
Quote:
a disparut efectul de barca? |
spune-mi si mie te rog unde pui bara stabilizatoare pe spate eventual o poza ceva . ms mult
|
Secretele batranilor: Pe spate merg minunat 2 bare, baga-te odata sub masina si ai sa vezi ce frumos se pot monta, una de partea de sus a interiorului tirantului, cealalta jos. Mai trebuiesc ceva distantiere, saibe speciale si iese o treaba f. buna.
|
am o bara stabilizatoare spate de 1300 si cea originala a masini...am incercan sa lepun asa dar atinge una de alta,si cablul la frana de mana pe unde il las?sa se can stranguleaza...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:33. |
- Copyright 2026 4Tuning