![]() |
Re: Auto Moto Erotic Show . 20-21 octombrie.
prea mare :D a iesit minunat!
|
VRETI CA SI LA ANU SA FIE SHOW??parerile voastre conteaza pt noi
|
da vrem dar in BUCURESTI :D :D :D
|
hai man laso drac de treaba nu este cine sa organizeze asa ceva nu pot sa cred si in cazul in care chiar nu gasiti mergem noi np :))da aveti voi acolo oameni de baza asa ca dati bice facem un turneu
|
avem oameni de baza nu asta e prb...dar voi deja avetzi experientza in organizarea unui asemenea event...si stitzi ce mai tre inbunatatit si ce nu .. :D :P
|
Nu ma intereseaza unde va fii,
dar cu siguranta eu nu voi lipsi, abia stept!!!!!!!!!!!! Pana atunci strangem gaska!!!!!!!!!!!!!!! |
Vrem, Inca Unu, Bis Bis Bis....
|
da, inca unul
|
6 Attachment(s)
POZE POZE POZE cu ce sa fie masina sau femeia?
|
1 Attachment(s)
a fost ok la BM.. ma mai duc... mai ales pt fetele de acolo care... parca sunt din alta lume (nu ma refer la cele de la salon)... deci nu am cuvinte.. paradiusul orcarui barbat!
sau poate am fost eu mai norocos... dar da-l 'reaq de noroc ca ala e doar odata nu de mai mule ori.... oricum.. RECOMAND BAIA MARE!!!! acum doar o parte din zgomotul de afara.... :D ... o mica part.. am cam ramas fara gume :p |
ma bucur ca a placut la toata lumea fetele show-ul per total lumea vad ca e multumita e ok da asta inseamna ca la anu sa il facem de 2 ori mai bun mersi mult pentru felicitari
|
Felicitari organizatorilor ! Sper sa reusim si noi ceva la bacau , aici .... ceva , orice numai sa iasa bine !
|
deci trebuie sa facem si noi aici un "eroic motor show" dinastia de la voi...am o singura curiozitate fetele alea care erau acolo la voi...erau virgine???
foarte frumos organizat din cate vad din poze imi pare rau ca nu am ajuns si eu:( si totusi sper sa se organizeze ceva aici pana de craciun...asa ar fi frumos |
io mai vreau 2 swouri ca si asta :) bis bis :) asta o fost mai mult decat super felicitari organizatorilor
|
Nu din rautate vreau sa va zic dar AUTO MOTO EROTIC SHOW este marca inregistrata asa ca pt cei care doresc sa organizeze le propun un alt nume sau daca standardele de organizare sunt ok poate ne intelegem si se va putea folosi esentialul este doar ca acest brand la fiecare organizare care o facem anual sa fie super ok din punctul de vedere al organizarii si a spectacolului oferit.daca organizati si aveti intrebari va stau la dispozitie putem gasi fete masini idei noi orice.Si k si o paranteza aici la Baia-Mare am organizat in 2 acest show si am realizat o gaura de 6000 euro.Deci in consecinta publicul mai trebuie sa se maturizeze sa accepte ideea si obligatoriu sponzori k lumea.Indiferent de toate il vom organiza anual spre bucuria celor care au fost prezenti.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:51. |
- Copyright 2026 4Tuning