![]() |
Re: My Ka
nu stiu ce sa zic..dar nu cred;de obicei incep sa "clantane" si trebuie reglati dupa cotele date de producator;
|
7 Attachment(s)
Am pus aici nishte poze cu masina curata si mai clare.
|
da ai putea sa mai stergi si u motoru
|
uneori e mai bine sa il lasi murdar ca poti repera scurgerile de ulei, nici sa il lasi dupa n ani jegarit dar nici o spalatul des nu este indicat.
|
frumoasa "bestia ta";dar scapa de chestia aia de pe bord;in legatura cu motorul muradr...nu inteleg ce vrei sa spui;pai mai bine vezi scurgerile de ulei cand e curat;bine acum nici sa stai toata ziua sa dai cu carpa pe el dar nici sa se faca negru;
|
eh lenea asta :D motoru nu scapa ulei ca ii verific mereu nivelu de ulei si de 6500 de km nu a scapat un strop, nivelul e acelasi, dar s-a mai inegrit, mai am 3500 km si il schimb.il curat oricum in viitoru apropiat ca vreau sa il vopsesc.Chestia aia de pe bord nu am cum sa scap de ea ca nu mai pot asculta muzica.sa imi iau un sistem bun ma costa cam mult si nu am bani asa multi.cat te costa setul de frane de pe fata? si cam cat ar fii o conversie de discuri pe spate(sa folosesc discurile care le scot de pe fata)?
|
discurile pe fata ATS sunt 3600 ambele;palcutele -in functie de ce vrei;pe spate cred ca trebuie schimbata puntea;
|
1 Attachment(s)
discuri fata-spate
|
Catarsis frumoase jante
|
:o:o:o OOOOO BABAN, BABAN !!! misto pantofii :D ! :). ziceai ca trebuie schimbata puntea. tu cum ai procedat? ca vad ca ai si pe spate discuri la fel ca pe fata.
|
Andy spune-mi si mie pls unde dau sa pun si eu niste poze cu buburuza mea ca nu ma pricep
|
e un buton cu o agrafa! apesi pe el si cauti ce ai de bagat aici.
|
hehe;as fi vrut eu;din pacate este doar o creatie de-a mea in PHOTOSHOP;
|
8 Attachment(s)
|
ai luat-o cu eleronul de luneta sau l-ai pus tu ?pe unde stai in Craiova?frumoasa si ingrijita;
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:34. |
- Copyright 2026 4Tuning