![]() |
Re: unu care se lauda cu loganu !
Da ma dar solenza este de dupa 2000 iar mertzanul este din 78....asa ca dacia din 2007 nu a ajuns la nivelul mercedes din 1978...si asta spune tot..Numa' bine
|
Quote:
|
Nenea cu Loganu......dak rea sa dea in maisna...sa isi ia alta...care e facuta pt asa ceva.....
|
Quote:
n-ai dedus bine rezultatul :) |
Se presupune ca tu stii deja ca o masina cu 140cp cu motor atmosferic este mai lenta pe acceleratii cu alta masina cu un motor de 140cp supraalimentat avand aproximativ aceeasi greutate.
Sau vrei sa o luam in Loganuri??? 1 LGN 1,5DCI de 75Cp va bate intotdeauna un LGN 1,4MPI 75CP . Doar te-ai dat cu foarte multe masini si stii asta de aceea faci astfel de comparatii/afirmatii. |
|
si unu facut frumos https://www.youtube.com/watch?v=Rc_B_suVIj0
|
|
dupa cum vedeti exista exemple si pro si contra......asa ca nu vad de ce va agitati atat
|
https://www.youtube.com/watch?v=OQXUhpm-uN0 asta ca sa vezi ca dacia aia nu e una normala......dacia aia face de ras multe masini cu pretentii, iclusiv aia de la tine din semnatura
|
bai noi vorbim de logan cu motorul lui
nu de nu stiu ce caruta de dacie din 80 cu motor turbo de renault. ca asa imi pun si eu pe honda motorul de pe integra si s-a terminat povestea. |
Quote:
Sau poate doar am impresia cine stie :) |
iar loganul ala care bate hyundai , are axe cu came sport... asa ca e departe de un logan stock ...
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Loganu' ala nu este doar chipuit dupa cum ai spus tu in primul post.....iar daca nenea cu Hyundai-ul stie sa-si exploateze puterea motorului eu iti dau masina mea gratis.:-) :-) Cuplul unui Tdi este clar MULT peste cuplul unui motor pe benzina cu o putere similara. CONCLUZIA:1,9 Tdi cu un sofer redutabil bate un 1,6 16v by Renault din orice pozitie:-) P.S. Si eu am avut un Logan care nu era tocmai stock, iar acum am Reno....deci nu fac parte din categoria de oameni care are ceva cu acest brand....pur si simplu ma gandeam ca ar fi bine sa te fac sa cobori cu picioarele pe pamant. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:37. |
- Copyright 2026 4Tuning