![]() |
this is me...what can i do?!
probabil...incepe sa imi fure inimioara o fata dragutzica... |
Oare cine o fi sau ceva necunoscuta pentru noi..............hmm sa fie din Arad?........hmmm
|
arad....era frumos sa fie...dar nu a fost dat sa fie:(
cumva...o sa trec peste....trebuie....:( sper sa gasesc si eu odata pe cineva potrivit mie...care sa ma tina de manuta, sa ma imbratiseze, sa ma sarute, sa ma alinte, sa fie alaturi de mine...si...sa ma iubeasca, sa ma aprecieze...asa cum voi face eu cu ea. am inceput cautarile... |
:)
Bafta ! valib, si hai sa incheiem discutia asta,no offence,dar nu suntem ontopic si e topicul nostru (Ariana & Flavia) asa ca ma supar daca se face offtopic pe al nostru........:D
|
2 Attachment(s)
Mia ce sa zic eu nu sunt fanul curselor de 400 metrii v-am mai zis haideti pe autostrada acolo da ne dam pana ne tine motorul (sau ne taie limitaorul din calculatorul ), cat despre masini de liniutze am vazut unul dar te doare mintea caroserie usurata capota de carbon , usi la fel, motor 3500 monstru pe 4 roti
|
vrummmmmm vvruummmmmmmmm
Mey sincer eu deocammdata nu cu ce sa fac asa ceva............dar daca ai incredere(poti sa ma testezi inainte),poti sa-mi dai tu ceva sa vvrruuuummm vrruuuumm.
Ce zici? |
Re: :D
Quote:
de acuma eu sunt 'disponibil' :)) :P te duc,cum sa nu....dar numai dupa ce il scot de la \"tunningat\" =))))) |
Poate am carnetu pana atunci si facem o cursa u vs. me (Gilera vs. 1300)
insa la varsta pe care o are batranica mea(`79) ar trebui sa-i acorzi prioritate din politetze ............. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
vb cand ai plasticu in mana :lol: 8) :wink: |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
---
Mai dudes inteleg anumite divagatii de la topic, dar off-topicuri pe tema \"corazon stuff\" si bla bla bla-uri de genul lipeli si vorbe cu subinteles, va rog nu pe topicu asta.
Vorbiti de masini si motoare pana se incinge tastatura, k? Ms ;) |
Re: :)
Quote:
|
asadar ON TOPIC...LAMBADA :D :D :D :D...bafta
|
haaa???
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:40. |