![]() |
Re: E46 - 318i
Abia astept sa o vad!!!:)
|
2 Attachment(s)
azi mi-au ajuns arcurile,daca o sa am timp o sa le montez astazi...daca nu,maine :)
|
3 Attachment(s)
In sfarsit am montat eleronul si arcurile...si am facut si o diagnoza, toate bune si frumoase :)
Cateva poze de la service-ul unde am echilibrat rotile (saraca,e fff jegoasa :(:(:() In viitorul apropiat...un eleron de luneta ACS, lucasuri fumurii si un tips |
De motor esti multumit? E "destul" pentru greutatea masinii? un consum aproximativ? Iti multumesc si sa o stapanesti sanatos!
|
cam cu cat e mai joasa acum ca nu imi dau seama ? a si jantele pe cat ziceai ca sunt ? 18 ?
|
Quote:
|
Snoopy - da,eu sut multumit.Acum am un consum mixt de 11
69WRX - jantele sunt pe 18, 3-3,5cm MARI_NSL - arcurile sut noi, se mai lasa.Daca o lasi mai jos de atat in Tgv,te anagajezi sa faci munca patriotica pt primarie, le dezapezire si inlaturat gunoaiele dupa carosabil.Asta e tara in care traim....plina de gropi,asfalt de rumegus etc etc etc :(:(:( |
e bine asa ca o ti iarna asta asa si la primavara poatei bagi si amortizoare..
|
1 Attachment(s)
Quote:
In seara asta mi-am montat inele cromate pt ceasurile de bord (poza nu e prea buna).Vineri ar trebui sa soseasca si eleronul |
4 Attachment(s)
asa arata inelele ziua si cateva poze :D
|
Quote:
|
Foarte frumoasa masina.. Bravo.. Farurile nu prea imi plac.. nu stiu de ce.. dar.. nu prea dau bine.. sunt altfel asezate semnalizatoarele/etc in far..
BAFTA!! |
fain rau,e si in tm un 320 da diesel din 2002 care arata aproape la fel,foarte fain o iesit al tau pan acum,bafta in continuare ;)
|
Frumoase cerculetele;)):Pde asem si pozele de la popas:P:P:)Bafta;)
|
salut Catalin, spune-mi si mie de unde ai luat cercurile cromate pt bord, cat costa si unde le-ai montat. la noi in tgv?
merci. in rest masina e din ce in ce mai frumoasa. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning