Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   SAB T&S 2005 (https://forum.4tuning.ro/90-sab-and-2005.html)
-   -   Salonul Auto Bucuresti TUNING & sport 2005 (https://forum.4tuning.ro/90-sab-and-2005/5394-salonul-auto-bucuresti-tuning-and-sport-2005-a.html)

zetemte 29-05-05 16:08

SPL si Best Sound Installtion vor fii concursuri differite. SPL - Sound pressure Level si Best Sound Installation inseamna cum e instalat/cum arata sistem car-audio pe masina!

George_P. 30-05-05 00:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sil4tuning\"
hai ca pui si tu niste intrebari stupide : pai bineinteles ca in fiecare zi de vei vrea sa te duci si sa intri vei plati alt bilet ca la oricare eveniment care se desfasoara pe mai multe zile , doar nu e concert un bilet o singura intrare voi chiar nu va ganditi astia cu intrebari stupide

fratioare....sunt si yo incepator in domeniu si deaia nu stiu......deaia exista forum...si pt \"prosti\" care ink nu stiu despre ce e vorba,oricum iti multumesc pt informatie :wink:

George_P. 30-05-05 01:03

si vorba lu sil.....nu ne spuneti si noua cand incepe concursul in sine,nu decernarea premilor ca alea prea putin ne intereseaza.............???

:?: :?: :?:

polifem 30-05-05 09:54

Va fi afishat cu siguranta pana la inceperea Evenimentului ... shi ora la care se da STart`ul pentru concursuri ...

Oricum ... daca vei ajunge la salon ... foarte greu vei reushi sa pleci!!! :)

George_P. 30-05-05 09:57

de unde stii ca mai vreau sa plek :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

oricum multam de informations

sil4tuning 30-05-05 13:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"polifem\"

Oricum ... daca vei ajunge la salon ... foarte greu vei reushi sa pleci!!! :)

mai mult de 2 max 3 ore nu am sa stau , nam chef sa dau bani sa stau in picioare , am vazut , mi-a placut , am pozat , am plecat

polifem 30-05-05 18:37

Quote:

Originally Posted by \"sil4tuning\"
mai mult de 2 max 3 ore nu am sa stau , nam chef sa dau bani sa stau in picioare , am vazut , mi-a placut , am pozat , am plecat

:writers_b lol ... OFFTOPIC ... vasilica ... nu te intrebase pe tine nimeni nimic!!! ... :twisted: :twisted: :twisted:

shi daca tu vei plati ca sa stai in picioare ... problema ta ... acolo vor fi amenajate masute cu scaune ... cu bauturi si mancarica (bericioaica shi mici) !!! asha ca!!!

ZerO_CooL 30-05-05 19:35

Nu stiu daca are vreun rost mesajul meu, dar spre deosebire de sil4tuning, eu am de gand sa vin la 10 si sa plec la 20 in toate cele 3 zile.

zetemte 30-05-05 19:37

1 Attachment(s)
INSCRIERI:

Inscrierile se pot face astfel:

- 30, 31 mai si 1 iunie a.c. prin e-mail: [email protected], sau fax: 021 233 80 29
- joi, 2 iunie a.c.: intre orele 16:00 - 20:00; vineri, 3 iunie a.c.: 8:30 - 9:30, la poarta 1 Romaero Baneasa (Bd. Ficusului nr. 44)

Plata se va face la Romaero pe baza formularului completat si semnat.

JOI: 16:00-20:00
VINERI: 8:30-9:30

OBLIGATII FINANCIARE

Taxa de inscriere: 1.000.000 lei

Taxa de inscriere este valabila pentru toate cele 3 zile de desfasurare a SAB T&S 2005.
Taxa include inscrierea la una din categoriile de concurs din cadrul SAB T&S 2005

Taxa de inscriere la concursuri: ……. categorii x 250.000 lei / categorie = .…………………….. lei

Deci participare la o cateogria = 250'000 ROL

CATEGORI:

 Best RIMS
 Best PAINT
 Best EXTERIOR
 Best ENGINE
 Best SOUND INSTALLATION
 Best INTERIOR
 Best BURN OUT

Nota Bene: Masinile care vor fi inscrise la toate concursurile (EXCEPTAND CELE CARE PARTICIPA LA Best BURN OUT) participa automat la BEST TUNED CAR.
Castigatorii BEST TUNED CAR vor fi anuntati duminica, 5 iunie a.c. la ora 16:00.

CONDITII DE PARTICIPARE:
Autovehiculele care sunt expuse in cadrul SAB T&S 2005 vor ramane in spatiul expozitional pe toata perioada desfasurarii acesteia (3 – 5 iunie 2005) si nu vor putea parasi incinta decat duminica, 5 iunie a.c., incepand cu orele 20:00.
Participantii vor obtine documentele de acces dupa completarea prezentului formular si achitarea taxelor de participare.
Documentele de acces sunt valabile pentru un singur participant, un singur autovehicul.

PROGRAMUL DE VIZITARE A EXPOZITIEI:
Accesul autovehiculelor se va face incepand de vineri, 3 iunie a.c., orele 08:00.
Programul de vizitare a expozitiei: zilnic intre orele 10:00 – 20:00.

ASIGURARE si RASPUNDERE:
PARTICIPANTUL are obligatia de a asigura o permanenta in suprafata de expunere rezervata zilnic atat in timpul programului, cat si cu 30 min. inainte si dupa programul de vizitare. ORGANIZATORUL nu isi asuma nici un fel de raspundere privind furtul, disparitia sau deteriorarea unor produse si / sau materiale ale expozantului in timpul programului de vizitare. In afara orelor de vizitare paza va fi asigurata de o firma specializata

George_P. 30-05-05 21:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZerO_CooL\"
Nu stiu daca are vreun rost mesajul meu, dar spre deosebire de sil4tuning, eu am de gand sa vin la 10 si sa plec la 20 in toate cele 3 zile.

me 2 :twisted: :peace:

George_P. 30-05-05 21:11

si spectatorii tot pe la poarta 1 pe acolo intra?si sa inteleg ca 100 000 cum se aude nu? :?:

polifem 31-05-05 02:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"george_smiley05\"
si spectatorii tot pe la poarta 1 pe acolo intra?si sa inteleg ca 100 000 cum se aude nu? :?:

DA DA ... la amandoua intrebarile :D

sil4tuning 31-05-05 09:04

zetemte a spus ca miercuri seara va fi in Bucuresti un fel de parada cu 40 de masini si ca se va anunta prin ce zone vor trece , mai stie careva ceva vreo stire ?

zetemte 31-05-05 09:24

inca nu e sigur. Cand va fii, vom anunta mai multe detalii.

George_P. 31-05-05 10:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"polifem\"
Quote:

Originally Posted by \"george_smiley05\"

DA DA ... la amandoua intrebarile :D

thx mane......am o bere la tine 8)

All times are GMT +2. The time now is 21:36.

- Copyright 2026 4Tuning