![]() |
Re: Bv 05 Wrc
Quote:
|
e bine ca nu intra zapada in praguri acum peste iarna
|
Quote:
|
nu ai inteles ce a vrut sa spuna ....;)
|
Era mistocareala..ca de obicei..
|
Quote:
oricum am uitat sa iti zic bogdanele inca odata felicitari pt frumoasa ta masinuta |
10 Attachment(s)
Inca o parte din poze ....eu sper ca sunt reusite si cel putin batranica TZY arata mai ceva ca una noua va zic eu sigur arata perfect nu stiu ce parere aveti voi dar este frumoasa si cu tuning....merge si tuning si old style ...
Mie imi place este belea belea si merge de rupe coaja e super BRAVO STAFENELE pt TZY |
si eu tare as vrea sa mai faca cineva o replica dupa b 89 w r c oare poate cineva ?
|
si care mai e farmecu pt proprietar?
|
nu inteleg care e faza cu copia???????????????????????????
daca omul vrea sa o faca in stilul ala nu stiu ce au unii cu el.asa am vrut sa o fac si eu pe a mea,dar la cum stam cu gaborii pe la noi nu m-am riscat.daca p unii i-au tinut,treaba lor.daca stam bine sa ne gandim nu numai la noi este fenomenul asta:cate Ford-uri T32 sunt in America IDENTICE sau cate Mustang-uri,masini vechi care au insemnat ceva pt. acel popor si care vor sa le readuca in prezent.asa si la noi cu dacia.si pana la urma nimeni nu-l copiaza pe WRC fiindca nu el a fost primul care a facut dacia fara bari.dacia fara bari exista de cand s-a inventat Renault 12,cunoscatorii cred ca stiu mai bine veche poze cu R12 albastru care sarea peste un R8 tot albastru asa ca nu il mai criticati atat pe lucy ca il copiaza pe WRC ca nu a fost WRC initiatorul fenomenului fara bari,el dateaza de 30 de ani incoace. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
S-a stricat coaja mea ...am ramas fara frana si am lovit o bordura .....am crezut ca am facut doar pana dar pana la urma sa dovedit ca nu este asa ....:(
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:55. |
- Copyright 2026 4Tuning