Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Bv 05 Dfn (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/53936-bv-05-dfn.html)

LUCI BV 89 WRC 10-12-07 22:51

Re: Bv 05 Wrc

Quote:

Originally Posted by B 89 WRC (Post 1240548)
oricum tari rau pragurile alea cu gti

:P sunt doar de forma pana in primavara ca sunt date cu grund ale masini si arata ca dracu pana reusesc sa o vopsesc eu sper sa scap de ele cat mai repede ...si totusi sper sa nu-i mai pun deloc praguri ....

B 89 WRC 10-12-07 22:53

e bine ca nu intra zapada in praguri acum peste iarna

LUCI BV 89 WRC 12-12-07 23:07

Quote:

Originally Posted by B 89 WRC (Post 1240620)
e bine ca nu intra zapada in praguri acum peste iarna

Tin zapada stai linistit ca sunt de cacat ....o sa le dau jos in primavara si sper sa o termin acum incet incet imi adun toate piesele si o termin la primavara acum mai este motorul si vopsitoria in schimb am toate piesele ....si eventual alte jante ...:P

apline5 13-12-07 07:43

nu ai inteles ce a vrut sa spuna ....;)

Nastase Bogdan 13-12-07 13:38

Era mistocareala..ca de obicei..

LUCI BV 89 WRC 13-12-07 15:26

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 1244505)
Era mistocareala..ca de obicei..

Stiu Bogdanele draga ....oricum ma bucur ca nu sunt singurul care crede ca face mistocareala ....de altii ...oricum tare as vrea sa mai apara inca un "WRC" sa nu mai fie asa ingamfat ....
oricum am uitat sa iti zic bogdanele inca odata felicitari pt frumoasa ta masinuta

LUCI BV 89 WRC 13-12-07 15:35

10 Attachment(s)
Inca o parte din poze ....eu sper ca sunt reusite si cel putin batranica TZY arata mai ceva ca una noua va zic eu sigur arata perfect nu stiu ce parere aveti voi dar este frumoasa si cu tuning....merge si tuning si old style ...
Mie imi place este belea belea si merge de rupe coaja e super BRAVO STAFENELE pt TZY

B 89 WRC 13-12-07 15:46

si eu tare as vrea sa mai faca cineva o replica dupa b 89 w r c oare poate cineva ?

CristianoXXX 13-12-07 16:29

si care mai e farmecu pt proprietar?

bolidu' 13-12-07 20:14

nu inteleg care e faza cu copia???????????????????????????
daca omul vrea sa o faca in stilul ala nu stiu ce au unii cu el.asa am vrut sa o fac si eu pe a mea,dar la cum stam cu gaborii pe la noi nu m-am riscat.daca p unii i-au tinut,treaba lor.daca stam bine sa ne gandim nu numai la noi este fenomenul asta:cate Ford-uri T32 sunt in America IDENTICE sau cate Mustang-uri,masini vechi care au insemnat ceva pt. acel popor si care vor sa le readuca in prezent.asa si la noi cu dacia.si pana la urma nimeni nu-l copiaza pe WRC fiindca nu el a fost primul care a facut dacia fara bari.dacia fara bari exista de cand s-a inventat Renault 12,cunoscatorii cred ca stiu mai bine veche poze cu R12 albastru care sarea peste un R8 tot albastru asa ca nu il mai criticati atat pe lucy ca il copiaza pe WRC ca nu a fost WRC initiatorul fenomenului fara bari,el dateaza de 30 de ani incoace.

apline5 13-12-07 21:04

Quote:

Originally Posted by LUCI BV 89 WRC (Post 1244683)
Stiu Bogdanele draga ....oricum ma bucur ca nu sunt singurul care crede ca face mistocareala ....de altii ...oricum tare as vrea sa mai apara inca un "WRC" sa nu mai fie asa ingamfat ....
oricum am uitat sa iti zic bogdanele inca odata felicitari pt frumoasa ta masinuta

se crede pe aici pe topic ca ai praguri false ptr ca alea originale sunt pline de putregai ....arata-le ca nu prea e asa

LUCI BV 89 WRC 14-12-07 09:48

Quote:

Originally Posted by bolidu' (Post 1245191)
nu inteleg care e faza cu copia???????????????????????????
daca omul vrea sa o faca in stilul ala nu stiu ce au unii cu el.asa am vrut sa o fac si eu pe a mea,dar la cum stam cu gaborii pe la noi nu m-am riscat.daca p unii i-au tinut,treaba lor.daca stam bine sa ne gandim nu numai la noi este fenomenul asta:cate Ford-uri T32 sunt in America IDENTICE sau cate Mustang-uri,masini vechi care au insemnat ceva pt. acel popor si care vor sa le readuca in prezent.asa si la noi cu dacia.si pana la urma nimeni nu-l copiaza pe WRC fiindca nu el a fost primul care a facut dacia fara bari.dacia fara bari exista de cand s-a inventat Renault 12,cunoscatorii cred ca stiu mai bine veche poze cu R12 albastru care sarea peste un R8 tot albastru asa ca nu il mai criticati atat pe lucy ca il copiaza pe WRC ca nu a fost WRC initiatorul fenomenului fara bari,el dateaza de 30 de ani incoace.

SA TRAIESTI BOLIDE ....BINE PUNCTAT EXACT UNDE TREBUIA NU STIU CUM DAR MARE ADEVAR AI SPUS ....DAR NU STIU CUM SE FACE DAR CHIAR AI SI MARE DREPTATE BRAVOO PT GANDIREA UNUI OM CU ADEVARAT PASIONAT SI CUNOSCATOR FELICITARILE MELE SI STIMA MAXIMA

LUCI BV 89 WRC 14-12-07 09:58

Quote:

Originally Posted by apline5 (Post 1245283)
se crede pe aici pe topic ca ai praguri false ptr ca alea originale sunt pline de putregai ....arata-le ca nu prea e asa

Se crede?sau asa crezi tu ?OK eu le dau jos si le fac si o poza si o pun dar trebuie mai intai sa le dau cu un pic de negru ca sunt date cu grund dar nu-i bai o fac si pe asta cu toate ca era pt primavara si asta dar o facem si pe asta ca nu e greu sa vada lumea ....

apline5 14-12-07 10:52

Quote:

Originally Posted by LUCI BV 89 WRC (Post 1245825)
Se crede?sau asa crezi tu ?OK eu le dau jos si le fac si o poza si o pun dar trebuie mai intai sa le dau cu un pic de negru ca sunt date cu grund dar nu-i bai o fac si pe asta cu toate ca era pt primavara si asta dar o facem si pe asta ca nu e greu sa vada lumea ....

wrcu a spus mai ...dar mai subtil si discret ...sari in cap la om cand n-a zis nimic decat sa sublinieze mishtoul altuia :sad:

LUCI BV 89 WRC 14-12-07 10:55

6 Attachment(s)
S-a stricat coaja mea ...am ramas fara frana si am lovit o bordura .....am crezut ca am facut doar pana dar pana la urma sa dovedit ca nu este asa ....:(

All times are GMT +2. The time now is 17:55.

- Copyright 2026 4Tuning