![]() |
Re: Amenzi !!!
Quote:
|
Viteza ucide-nu asa scrie pe panourile de pe marginea drumurilor?:D
Si mie-mi place viteza crede-ma,dar intr-un mediu controlat,nu vreau sa ajung o stire de la ora 5 si mai rau din cauza altora. |
Quote:
|
|
mda , ma trec si eu aici cu o amenda pentru accidentul provocat : 120 ron (48 ore) + 3 puncte
|
Eu am scapat ieftin, 100 lei si niciun punct.
|
Quote:
|
Hai Romania!!!!!
Sa emigram,da unde? |
In Ungaria, e o distanta mica si mentalitatea diferita total, pacat ca e limba asa anapoda ;-)
Acum cu cazul Marian Cozma ne-au dat clasa maghiarii in cel mai jalnic mod. |
Quote:
|
Da cu cei mai multi 8)
|
Mama,nu stiam ca avem atatia hitleristi pe aici.Sigur nu va supara si tiganii,evreii sau negri?Aveti nevoie de steaguri cu svastica,vreti sa va lasati mustacioara?Nu mai generalizati din experientele personale.
|
Ma abtin de la comentarii.
Nota 10 pentru postul anterior r27kul. |
Sunt curios... Am primit doua amenzi pt radat la diferenta de doua minute. Camere fixe spre cluj, Am auzit ca politia nu are voie sa dea aceeasi amenda in 24 de ore!!! Va rog anuntati-ma daca stiti ceva sigur, articol de lege sau ceva prin care sa ma scot un pic. Ne mai tinand cont ca radarele m-au luat in 17-09-2008 si amenzile au ajuns la inceputul lunii februarie.
respecte de la un student medicinist |
Daca treceau 6 luni te scoteai asa o sa tebuiasca sa platesti. Si un coleg de-al meu a patit aceiasi treaba ca si tine, in acelasi loc si tot asa i-au venit amenzile. Tot doua o avut si el la distanta de doua minute. Vezi cum stai cu limitarea de viteza in zona ca s-ar putea sa ramai si fara abecedar.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:19. |
- Copyright 2026 4Tuning