![]() |
Re: ct27syn
*Io4rap am dat 270 ron ... dar ziceau baietii ca se gasea si mai ieftin ... asta e acum ... nu le mai dau jos sa pun mai ieftine :)
*BH91BLU multumesc ... treaba e ca idei am multe ... dar am ramas in pana cu ceva important si anume banii ... acum astept sa imi revin la capitolul ala si ma apuc iar de treaba ... dar pana atunci doar benzina bag in ea :) |
4 Attachment(s)
mai revin si eu cu niste poze ... ce ma mai apucat sa pun la ea din ce se vede ... ca la motor sa rupt cureaua de transmisie si a indoit supape treburi ... au reparato baietii cu mari sacrificii si cu gaura mare in bugetul meu ... dar asta e ... mai urmeaza si o segmentare .... e asta e ... in poze : nuca schimbata , am pus parasolar si sticker cu 4tuning.ro
|
1 Attachment(s)
azi ticozaurul meu a implinit 100.000 km :)
|
hehe , multi inainte ;)))
ps. da bre ai ceva benzinaa , mai da si mie ;)) |
era fulu ... am facut de 2 ori in 24 de ore ... am fost la tulcea braila galati cu tico .... dupa ce am facut tot motoru ... acum zboara masinuta :lol:
|
2 Attachment(s)
cu tico pe la dunare :) poze un pic modificate :)
|
2 Attachment(s)
fara comentarii :))
|
dungile alea strica tot... :( asta e parerea mea.
grila de la radiator si cea de la bara de ce nu o faci cu plasa? ar arata mult mai bine asa... |
:( nu prea ma dau in vant dupa dungilea alea... mie mi`ar fi placut sa fie mai pe stanga/dreapta (nu conteaza) si sa fie o dunga mai subtire si una mai groasa... parerea mea :P
|
*Geo_ZGA urmeaza sa le fac ... acum ca s-a incalzit ... dar nu stiu exact cand
*Io4rap fiecare cu gusturile lui |
e destul de dragut cu dungi,ai la fel culoarea ca al meu :p
sunt vopsite dungile? |
nu sunt vopsite ... e material care se foloseste la colat :) nu stiu cum se numeste
|
autocolant :)))
|
asa ... aveam un lapsus
|
Arata ok dungile, gusturile nu se discuta deci ma abtin sa vorbesc despre cum arata PE MASINA :P ... aikman,ma faci si pe mine cu un logo Tico Squad pt luneta ? :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:17. |
- Copyright 2026 4Tuning