![]() |
Re: Intalnire in Pitesti ?
o vorba dintr-un film spunea ca: nu conteaza daca ai castigatcu in inch sau cu o mila, victoria e victorie!!!
odata ce te-ai asezat la start inseamna ca ti-ai asumat orice risc! ;) |
m-a "plimbat" si pe mine bitza ieri putin cu golanul , si vreau sa spun ca eu am impresia ca are un dracusor acolo undeva la motor ... in plus de asta , masina nu e finalizata ... nici la motor , nici la exterior ...
dupa legalele astea, daca imi revin cu banii , urmeaza cateva surprize si la a mea |
Cand era vb sa schimbam masinile nu ai vrut.....daca bitza te-a speriat.....eu te panichez :))
|
eu nu zic ca am vreo 3000 de cai putere km fac alti eu am doar un motoras de 1.4 si`o remapare dar nu o fac avion km zic alti,,, eu am zis doar q m`am dat cu bika si l`am facut atat tot nimik mai mult il puteti intreba si pe el de aku vreo 2 luni la stadion,kred ca erau peste50 de pers care va pot confirma,sa nu ne mai certam q in piata ca nu avem de ce, eu v`am spus doar ce si cum este masina lui nu ma laud eu pt ca nu am cu ce ,dak aveam vreun ferrari as da dar in rest q loganu n`ai ce face....
|
Quote:
:lol::lol: pe mine ma batea gandul , da` nu a fost de acord batranul , ca sunt actele pe numele lui .... daca nu nu m-ai plimbat pana acum ....ca ziceam eu si de tine .... |
Quote:
|
De plimbat te plimb, nu e problema....insa faza cu despartitu` de masina a cazut...nu stiu ce a fost atunci in capul meu....dar ma bucur ca mi-am revenit :)
|
Quote:
sincer si eu ma bucur ca te-ai razgandit , pentru ca eu sunt sigur ca nu as fi putut sa am grija de ea asa cum ai tu ... |
eu zic sa incheiem aici o discutie despre 2 amarate logan-uri.am zis ca m-ai facut intre 2 damburi.or sa mai fie ocazii sa ne incercam.daca u zici ca sunt 400 m..asta e.eu am masina slaba ca de 1 si 2 nu pleaca de pe loc .ne vedem intr-o duminica,dar nu la stadion.
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
bytza felicitari ptr cum ai facut praf corsa aia sambata :) si bobby imi pare rau ca nu te`am putut vedea si pe tine in actiune :)
si o poza de la mine |
multam adi kasr3r.si antonio a facut senzatie cu solentza,andrei rio la fel si surpriza era bobby dar..,are el timp.
|
2 Attachment(s)
atunci...sa pune si cu antonyo ceva
|
totusi cand te`ai dat cu fata :> trebuia sa o lasi sa castige :P:P si`apoi o faceai sa`ti fie datoare :>:>
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
- Copyright 2026 4Tuning