![]() |
Re: 4T 3D Car Battle -DISCUTII-
hehe...am rezolvato intrun final...am micsorat nr de iteration la anumite lucruri si am inlocuit cauciucurile modelate cu unele texturate:)...acu imi merge destul de bn :) ms rusty si grigo ;)
|
se pare ca o sa fim ceva participanti
auhhhhh nu mai am rabdare ... abea astept battle`ul hai baietii ..... nu trimiteti nici unul nu uitati cand trimiteti lucrarile nu anuntati pe forum ... doar imi trimiteti privat |
Frost dani ai pm de la mine
cypriani tu ce faci te mai bagi ...... haideti oameni buni pana asta seara la ora 20 |
Sal Grigo
acum am trimimis si mailul meu, la limita :D |
GATA!!!! se face poll`u
|
ce ziceti o zi doua de respiro si dupa aia punem masina pt editia a doua
?? pt ca mai am niste treburi de rezolvat cu concursul ... ceva tare o sa vedeti ... :D |
:arrow: Cand incepe EDITION 2? abia astept sa vad masinile concurente :!: :!: :!:
|
Inca putina rabdare baietii
inca putin si pun si tema ..... vin cu lucruri noi multumita lui Gratian editia a 2 si celalalte vor diferi mult de prima Multumesc foarte mult pentru premiu Gratian ..... |
Misto initiativa cu acest concurs - cred ca o sa ma bag si eu la EDITION 2 cu Alfa ... in ultima vreme n-am prea avut timp de max... o sa fie o provocare
sa realizez un tuning pe masura ... |
Alfa Romeo 147 gta este o masina cu potential ...
Merita toata atentia ... haideti baietii sa le aratam italienilor ce facem cu masinile lor :D va asteptam in numar cat mai mare :D |
Quote:
Hai sa vedem de ce-i in stare lumea pe aici, timp este tot inainte asa ca o sa iasa ceva frumos acuma. Spor la ,modelare! |
Quote:
haideti sa va vedem care vreti sa participati .... cei care vor sa participe sunt rugati sa scrie pe forum ca vor sa participe este foarte important ca sa stim cum ne planificam cu organizarea premiilor .... haideti sa va vedem .... |
pai or sa fie multi care zic ca participa ca data trecuta......
i'm in |
masina deja-i jumate :) deci la asta nu scapati de mine :)
|
:))asa ai facut si data trecuta:P eu nu ma grabesc e timp:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:31. |
- Copyright 2026 4Tuning