![]() |
Re: Dacia 1410 MRu
Quote:
nu mai faceti comparati ca se su[ara lumea yoo zic ca e originala si arata foarte bine |
nu a fost in nume de rau...si eu zic ca o comparatie cu WRC nu e chiar rea...si multi care incearca sa faca ceva la o dacie au niste mici idei de la alte masini si eu am avut impresia ca a fost inspirat de la WRC ...a fost doar o parere personala si nu a negat nimeni faptu ca nu arata foarte bine...in fine sper ca am fost destul de inteles...Bafta
|
daca e albastra inseamnca ca o copiaza pe WRC? :lol:.....pfffff .....nici macar nu este acelasi tip de albastru..dar deh..e frumos sa COMPARAM ...lasati fratilor,mai bine veniti cu idei noi si pareri depsre masina!....
|
Quote:
|
Quote:
|
ca sa raspund la mica cearta:
ideea e ca nu vrem sa copiem WRC, care este o masina foarte reusita ;) Dar in curand MRU, va si mai unica cu cateva elemente care nu au cum sa fie pe alta masina(o sa vedeti). Si nu va mai impungeti, fiecare e liber sa aiba opinia sa, si eu unu o respect! Azi am muncit la bord, maine speram sa fie gata si sa ne apucam de ce mai aveam...din cate am vorbit cu marius(proprietaru) mai sunt multe de terminat. Multumim pentru aprecieri si daca mai aveti idei, le puteti spune ca nu se supara nimeni! P.S: sper sa incetati aici cu mica cearta :P |
ok atunci scz...greseala mea...bafta in continuare la transformare!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Am si eu o intrebare pt. proprietarul mashini si pt. totzi ceilaltzi care stiu raspunsul:) .De unde facetzi rost de farurile alea de pe fatza angel eyes(de pe ce mashina sau cum sunt facute).
|
sunt inelele luate de pe faruri de BMW...sau se gasesc la set de montat in far
|
Pot sa le gasesc la magazin auto sau dezmembrari?
|
in Vitan :lol: e cel mai sigur :P
dmx,sa`ti vad calificarea de mecanic ...hai..repede :D .... |
fiderzen vrei copie sau orginal? :lol:
|
:)) lasa DMX ca ti-o dau eu pe a mea :)) o modificam in photoshop si ai si tu
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:37. |
- Copyright 2026 4Tuning