Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1410 MRu (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/52707-dacia-1410-mru.html)

B83RUP 07-12-07 11:39

Re: Dacia 1410 MRu

Quote:

Originally Posted by Vj_AleX>36Fia (Post 1234335)
wow f tare... la exterior "miroase" a WRC :D ...si la interior un mini golf :D ...Bafta in continuare baieti si tot respectu pt ce ati facut!!!

pai se putea sa nu zica cineva ca ,,miroase a nu styu ce masina''
nu mai faceti comparati ca se su[ara lumea
yoo zic ca e originala si arata foarte bine

Vj_AlecS 07-12-07 11:52

nu a fost in nume de rau...si eu zic ca o comparatie cu WRC nu e chiar rea...si multi care incearca sa faca ceva la o dacie au niste mici idei de la alte masini si eu am avut impresia ca a fost inspirat de la WRC ...a fost doar o parere personala si nu a negat nimeni faptu ca nu arata foarte bine...in fine sper ca am fost destul de inteles...Bafta

fiderzen 07-12-07 16:15

daca e albastra inseamnca ca o copiaza pe WRC? :lol:.....pfffff .....nici macar nu este acelasi tip de albastru..dar deh..e frumos sa COMPARAM ...lasati fratilor,mai bine veniti cu idei noi si pareri depsre masina!....

Vj_AlecS 07-12-07 16:25

Quote:

Originally Posted by fiderzen (Post 1234821)
daca e albastra inseamnca ca o copiaza pe WRC? :lol:.....pfffff .....nici macar nu este acelasi tip de albastru..dar deh..e frumos sa COMPARAM ...lasati fratilor,mai bine veniti cu idei noi si pareri depsre masina!....

nu am zis ca copiaza...seamana...si vreau sa stiu daca pe posesori acestei masini chiar ii deranjeaza mica comparatie...sincer eu daca asi avea o dacie si sa imi zica lumea ca seamana cu TAU sau WRC ashi fi foarte mandru...dar la voi poate orgoliu este mai puterinic...in fine...nu neaparat culoarea alabstra care spui tu ca nu este la fel..era doar o parere si cand am vazuto si asa lasata jos in pozele din timpu nopti mi-a venit ideea de WRC...in fine. si nu mai vorbiti aiurea ca pana la urma este un forum sa ne expunem parerile bune si cu rele Rog un admin sa stearga posturile mele daca nu au fost la subiect sau au ofensat pe cineva in mod direct...Bafta

NightClubRacer 07-12-07 16:29

Quote:

Originally Posted by LUCI BV 89 WRC (Post 1234415)
Da este foarte frumoasa masina imi place ca ai lucrat cu grija la ea ...tine-o tot asa si nu tine cont de parerile proaste ale altora fa-o cum crezi tu de putiinta ca zic eu ca iese belea tine-o tot asa si sa o folosesti sanatos

iti multumesc eu din partea proprietarului ;) eu sunt doar mecanicu :lol:

NightClubRacer 07-12-07 16:35

ca sa raspund la mica cearta:
ideea e ca nu vrem sa copiem WRC, care este o masina foarte reusita ;) Dar in curand MRU, va si mai unica cu cateva elemente care nu au cum sa fie pe alta masina(o sa vedeti). Si nu va mai impungeti, fiecare e liber sa aiba opinia sa, si eu unu o respect!
Azi am muncit la bord, maine speram sa fie gata si sa ne apucam de ce mai aveam...din cate am vorbit cu marius(proprietaru) mai sunt multe de terminat.

Multumim pentru aprecieri si daca mai aveti idei, le puteti spune ca nu se supara nimeni!

P.S: sper sa incetati aici cu mica cearta :P

Vj_AlecS 07-12-07 16:39

ok atunci scz...greseala mea...bafta in continuare la transformare!!!

NightClubRacer 07-12-07 16:41

Quote:

Originally Posted by Vj_AleX>36Fia (Post 1234859)
ok atunci scz...greseala mea...bafta in continuare la transformare!!!

noi nu ne-am suparat ca ai comparat masina asta cu WRC. ;)

NightClubRacer 07-12-07 16:42

Quote:

Originally Posted by B83RUP (Post 1234437)
pai se putea sa nu zica cineva ca ,,miroase a nu styu ce masina''
nu mai faceti comparati ca se su[ara lumea
yoo zic ca e originala si arata foarte bine

asta e si ideea vrem sa fie cat mai originala ;)

NoLimit 07-12-07 17:33

Am si eu o intrebare pt. proprietarul mashini si pt. totzi ceilaltzi care stiu raspunsul:) .De unde facetzi rost de farurile alea de pe fatza angel eyes(de pe ce mashina sau cum sunt facute).

SUPAPA_Jr 07-12-07 17:35

sunt inelele luate de pe faruri de BMW...sau se gasesc la set de montat in far

NoLimit 07-12-07 17:37

Pot sa le gasesc la magazin auto sau dezmembrari?

fiderzen 07-12-07 19:31

in Vitan :lol: e cel mai sigur :P
dmx,sa`ti vad calificarea de mecanic ...hai..repede :D ....

NightClubRacer 08-12-07 00:38

fiderzen vrei copie sau orginal? :lol:

SUPAPA_Jr 08-12-07 09:58

:)) lasa DMX ca ti-o dau eu pe a mea :)) o modificam in photoshop si ai si tu

All times are GMT +2. The time now is 12:37.

- Copyright 2026 4Tuning