![]() |
Re: BEBELUSELE... de la carcotasi
Mah blonda Delia Cred e frumoasa nu am ce zice LOVE HER da bruneta kam sucks :lol::???: :???: :???:
|
Mie mi se par chiar fara impresii in cap...asta dupa ce vad la tv pt ca nu am avut ocazia sa le cunosc pe viu.
P.S. Blonda e belea! :) |
simple si bune rau :lol:
|
amanodua se cam dau in specatcol parerea mea ....ca asa ar face orice fata ...dar sunt prea sigur pe mine ca au si o parte buna a lor (de gasca)...cat despre bruneta ...eu acum am aflat ca are 18 ani dar nu se vede...e prea dezvoltata
|
Quote:
ce sa-i faci mah baiatule ... daca le-a placut sportul extrem :D |
a tras de fiar ......a tras la piept :D
|
Blonda e mai frumoasa da dak ar fi amandou fara machiaj cred k nu ne-am mai uita la Carcotasi :|
|
bla bla! sa nu-mi spuneti voi mie ca de cand isi rup soldurile pe biroul ala, nu si-au luat si o oarecare doza de fitze in cap!
de dracu? credeti ca ele nu stiu ca arata bine? sau nu vad cu se uita lumea la ele? |
bruneta e criminala...bine ca si blonda e la fel de mortala...dar parca bruneta are acel ceva...;)
|
mie-mi place blonda, dar si bruneta merge :O
|
Quote:
|
let's face it guys ...
le-ati fwte pe amandoua ... |
...credeti-ma k p langa carcotasi nu ar rezista o figuranta!;)
am avut "norocul" k sa fiu invitata la aceeasi nunta,unde a fost prezent toata gaska d la carcotasi...blonda a venit neinsotita,imbracata cu mult bun gust...toata noaptea a dansat,cu un zambet larg p fata,desi in afara d apa minerala nu am vazut k ar fi baut altceva....a raspuns la fiecare intrebare....c sa mai zic...era o copila adorabila! |
Quote:
|
fete ca ele vezi zi de zi si prin oras sau oriunde in romania...adevarat arata bine amandoua!
totusi prea multa l**a pe subiectul asta...pt ca apar la tv si mai flutura butchile acuma-s zeitze chiar daca le critici chiar daca iti plac tot le faci publicitate ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning