![]() |
Re: OPC vs orice cu tractiune fata
Quote:
Pe prietenul tau il asteapta un tovarasi de-al meu tot cu un Seat ... pardon .. balot cum ziceti voi .... dar tovarasu ala al meu zice ca el e super onorat sa se dea cu un ditamai S4 ... asa ca propune si o suma modica ceva 1000-2000 ... ca voi puneti mana de la mana .... nu e problema la voi. Cat pentru restul APLAUDICILOR .... ne`a la oii ma ... |
Cred ca si moderatorii s-au plictisit de atata suferinta...Pana la urma Bogdane, pleci inspre Braila? Daca sunteti din AMC care plecati duminica, poate punem de o plecare in comun. Suntem si noi ceva masini care plecam incolo. Care pe roti, care pe platforma...
|
Quote:
Daca ai pretentii la o masina de 450 de cp si 5 secunde suta sa ma anunti. Asta cu masina ta pe numele tau. |
Quote:
|
...........................................
PMA - momentan nu am masina cu asa mari pretentii ... deci nu pot sa emit asa mari pretentii ... masina de care zici tu are aproape de 3 ori mai multi cai decat aveam eu stock .. deci ... P.S. - MPA pe tine te cunosc si sper sa pastram acelasi ton moderat amandoi ... la noi nu e nevoie de jigniri pt a spune ceva. |
rog un moderator sa dea un ban userului gigi_bekali sau macar un avertisment.
in alta ordine de idei, se pare ca UGA merge mai bine ca niciodata. s-a dat in seara asta cu un evo 9 estimat la 360 cp si l-a batut din mers...... dupa care, spre surprinderea tuturor l-a batut si de pe loc. bravo domnu' inginer :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cursele din mers sunt un artificiu gasit de cei cu masini usoare si cu o singura punte motrica care in lumea noastra si a celor mai importante competitii de profil...au valoare 0
daca in schimb, acea masina bate dupa loc ...pe 400m... atunci tot respectul :) |
daca mergi pe autostrada si te intalnesti cu unu ce ii zici? coae hai sa ne oprim pune-ti femeia sa dea startu si te intorci dupa ea, sau ii dai "din mers" ?
|
Quote:
|
Quote:
Iar in cazul prezentat de tine masinile si-ar da startul reciproc prin bluetooth.....din mers sau de pe loc...:) Pana una alta mai lasati cearta ca "fiecare cioara isi lauda puiul".....asa ca fiecare defileaza cu ce are si se descurca asa cum poate.Solutii exista in orice situatie. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:13. |
- Copyright 2026 4Tuning