![]() |
copilul cu olteanu nu prea cred eu ca ai u olteanu turbo dar .......... e normal sa faci loganul daca ai turbo ......... asa si??? vezi sa nuc azi din el!!!
in legatura cu filtru de aer si evacuare cai nu cred ca castigi dar eu unu am observat la masina ca trage din ture mai mici adica nu cum facea ininte de la 3000 acum mai merge si de pe la 2500 !!! |
Daca Ai chef de Curse Ia-ti Alta = DACIA Nu e riguros dar merge! Si daca imi arati Logan cu grup conic il halesc surub cu surub.
|
eu cu 60 de cai am batut logan de 75 cu cip si evacuare.
am zis tot ce era de zis. |
ASAI
NU STIU CIT DE MULT TEAR AJUTA UN LOGAN SA SCOTI O GRAMADA DE CAI DAR AR FI MAI BINE SA ITI CUMPERI ALCEVA DE BANI AIA DACA TOT DAI 6500- 7000EURO PE EL :D
|
Re: LOGAN ... Ce poti sa faci cu el
cum am vazut mai sus cred ca are dreptate iti poti lua o masina mult mai buna la bani astia
|
Re: LOGAN ... Ce poti sa faci cu el
Quote:
poate masina ta are 800-900kile, sau ala schimba la 4000-4500 de ture.... cine stie... |
Re:
Te-ai ars killpacient, vba lu tovarasu bsc_lx. IA zi mai multe desfre racirea cu freon la oltean, cu conu ala de aer care il puneai inaintea elicei si cu motoru de aspirator care il puneai sa sufle carbu de oltean
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:07. |
- Copyright 2026 4Tuning