![]() |
Re: Logan-ul meu
2 Attachment(s)
Am adaugat si leduri albastre la pozitie si arata super:D
|
Arata altfel! Felicitari! :)
|
Razvane iti multumesc pentru aprecierile tale..........ai fost tot timpul alaturi de mine...........esti un prieten adevarat si apreciez asta!!!:D:D:D
|
foarte tare ce ai facut cu masinuta ta...dragut...si eu am logan si culmea, suntem si colegi de servici...aproximativ...2 intrebari:
cum ai luat jos toate alea de pe bord (inele, consola) ? cat te-a costat sa iti faca vopsea in culoarea masinii ca sa le vopsesti? ...si lasa lumea sa vorbeasca, nu ii baga in seama. tu faci ce vrei cu masina si cu banii tai |
Quote:
|
pai maine sunt de servici si o sa ma interesez de nr de tel. poate te sun si o sa imi zici detalii.merci si bafta la modificat
|
frumos logan ingrigit ,sincer alea din interior culoarea masini mie unu nu imi plac ,dar asta tine de fiecare ,bafta poate o lasi mai jos;)
|
Quote:
|
Salut!!
Sparyul este exact aceeasi culoare?? exista vreo diferenta intre culoarea masini si spray ca mi-ar trebui si mie sa fac unu ca vrea sa fac portbagajul clean look si as prefera sa nu se vada diferenta de culoare |
Quote:
|
8 Attachment(s)
Salut.....am revenit la topicul meu........jantele de aluminiu care le-am pus pe masina le-am dat jos pt ca mi-am cumparat altele negru cromat cu care loganul arata mult mai bine......zic eu......voi ce ziceti??? Mentionez ca masina era uda......am spalat-o pt sedinta foto.
|
Frumos! I-a schimbat total aspectul! Felicitari pentru jante!
|
Dau foarte bine jantele pe masina,felicitari
|
Arata mult mai bine cu jantele astea, dar nu ar strica niste arcuri sport sa fie un pic mai joasa:-)
|
chiar arata mai bine cu jantele astea.bravo!!!
sa o stapanesti sanatos |
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning