![]() |
Re: MTM Audi R-TT
Ziceai ca ai mai facut unele modificari ca ti-au trimis cei de la MTM... te laudai de mult ca pui poze... ce ar fi sa o faci ?!
|
Quote:
|
am vazut aseara masina e pericol...te dadeai cu un 997 4s daca nu ma insel si l-ai cam facut din ce am vazut frumos asa...scula masina nu mai pune la suflet ce zice lumea ca multi vorbesc putini cunosc am patit-o si eu de n ori (cel mai tare a fost cand am zis ca volvo-ul ia peste 260 respectiv undeva pe la 280...cand am aratat unuia dintre cobitori, omul nu mai stia ce sa zica inafara de frate las-o mai incet)...si intotdeauna cand e cum zici tu si vad si ei unu nu isi cere scuze pentru afirmatiile facute...asfalt uscat! si la mai multi cai
|
Multumesc pentru sustinere :)
Da, m-am dat aseara cu un Carrera 4S 997 (tiptronic), plecare in a 2-a ~ 50 Km/h, fix de la Romana pana la Victoriei, trafic 0, si am ajuns cam o masina in fata lui. Tipul e super ok si a recunoscut ca din mers il dau, m-a felicitat pentru masina (spre deosebire de altii care cauta fel de fel de scuze). Oricum masina lui e visul meu pe care sper sa mi-l indeplinesc la anul: Carrera 4S 997,alb, piele maro. Si pt cei care spuneau mai devreme ca e imposibil sa fac M5 vechi din mers, si ca e imposibil sa scot 0-200 in 17,6...well, Carrera 4S are 0-200 in fix 17,6 secunde. Iar eu din mers il dau la o masina distanta. Concluziile le trageti voi... |
eu tot astept telefonul ala
sau ai uitat? |
Mai da-mi o data telefonul tau sau id-ul de mess pe privat ca nu le mai am.
P.s. Cred ca il stii pe baiatul cu Carrera, poate sa iti spuna el cum fuge masina... |
te-am vazut si eu ieri erai langa un porsche turbo...
|
911 turbo e 911 turbo. fara discutii. nu e m3, nu e m5. nu cred ca am emis eu pretentii la asa ceva. ba mai mult, mai eram si in dezavantaj, eu aveam 3 oameni in masina, turbo-ul 1. rezultatul a fost....devastator...ce e corect e corect.
p.s. a ta e masina ? :) |
Quote:
nu, eu eram in taxi in spate :) |
masina este frumoasa
sa o stapanesti sanatos fara incidente!!!:D nu tre sa stie toata lumea ce poate masina ta, cu cat mai putin stiu cu atat mai bine!!!:rolleyes2 |
M-am dat cu alt M5 E39...plecare "rolling" de la 50...la 180 aveam 2 masini in fata. Cei care contestau chestia asta, chiar va rog sa il intrebati pe proprietar daca il intalniti in trafic, B ** DNZ, rosu. Inca nu am primit privat Blazey.
|
1 Attachment(s)
Articolu din AutoShow ...
|
Le scazi vanzarile la astia :) Lasa oamenii sa cumpere revista :P
|
ma bucur ca ai avut cum sa vezi cum stai cu z4m
ACEL z4m e ceva mai rau decat un m5 e39 sper sa gasesc si un sofer adevarat pe m5 e39 care sa stie sa puna jos caii ca sa vedem EXACT ce e si cu el pana atunci insa se pare ca mai avem de asteptat |
| All times are GMT +2. The time now is 20:14. |
- Copyright 2026 4Tuning