![]() |
Re: Dacia Liberta Motor Ax in cap !!!
5 Attachment(s)
cateva poze mai noi , si doua filmulete :twisted::twisted:
|
parerea mea este ca ar trebui sa o pastrezi originala
|
Quote:
|
imi place liberta ta :D ... chiar e frumoasa ... dar am doar o parere ... cat mai originala daca ai pastra`o ar fi si mai frumoasa :D bari stock , lasata , alte jante eventual (ceva duble sau intoarse) intelegi ce vreau sa zic nu ?:)
|
vezi la universitatea din pit mai sunt 2 motoare ca ale tele:)vezi cum faci sa faci rost de o chiulasa de acolo
|
Am vazut si eu masina ta.Suna bine.....;)
|
Imi cer scuze ca nu am mai scris de mult pe forum , pentru ca nu am mai avut timp.:sad:
Multumesc pentru parerile voastre ( bune sau rele ) dar din pacate , nu stiu ce se v-a mai intampla cu masina anul acesta , in mare parte stiu ca masina v-a fi inlocuita cu ceva 16v peste 100 cp ( momentan nu m-am hotarat inca ce va fi ) , iar liberta sar putea in cativa ani sa ajunga undeva in campionatul VTM ( sper ) . Inca odata va multumesc ptr pareri ! |
Mai ai un asemenea motor pe acasa?
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
pentru cornelloco
|
E cumva de 2000 cm3 motorul?
|
scuze de off cine are un delcou ca cel din imagini sa imi dea un pm am mare nevoie de asa ceva ms mult
|
Quote:
|
Quote:
|
Mai baieti,poate ca sunteti mai meseriasi ca mine dar nu trebuie sa faceti mistouri!....In 1978 a aparut RENAULT 20 TS,ce a avut un motor identic,cu cel de pe Liberta ce avea 110 cp(specificatie a fabricantului),motor cu aceeasi configuratie ca cea de pe dacie.Dacia,a copiat modelul si a rezultat DACIA 2000 si asa a ajuns motorul de 2000cm3(ca de-aia-i zice DACIA 2000,dar voi sunt convins ca stiati;).....)....in Romanica.....
http://images.google.ro/imgres?imgur...%3Dro%26sa%3DG |
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning