Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Dacia prezinta Logan Pick-Up! (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/51228-dacia-prezinta-logan-pick-up.html)

Maskatu 04-03-08 16:07

Re: Dacia prezinta Logan Pick-Up!

Asteptam cu nerabdare varianta Logan STEPPE( jeep) si spre 2020 logan cabriolet... click aici :)))))))))))))))
http://images.forum-auto.com/mesimages/12841/cab.jpg

Chitzi STI 04-03-08 16:38

frumos......sa imi ia si mie firma unu dasta k m-am pliktisit de ala vechi :))

alicee 04-03-08 19:53

Quote:

Originally Posted by beck (Post 1396124)
presupun ca ai dat avansul ..

cumparati in continuare gunoaiele pe care vi le baga renault pe gat.

lol cu gunoaiele. btw ziceai ca e scump. Da-mi si mie niste exemple cu niste pick-up-uri mai ieftine ca aceasta dacie:twisted:

beck 05-03-08 12:17

http://www.gmc.com/canyon/canyon/index.jsp

e 10200E .. dar in america .. modelul 2007 probabil ca se gaseste cu reducere 1000$

daca americanii sunt in stare sa faca pick-upuri ieftine.. renault oare nu vrea? defapt atat timp cat exista prosti care le cumpara normal ca le vand scumpe ...

cea mai bubuita masina ca pret este papucul vechi.. ~9 mii euro .. un rahat de motor de generatie '80 o cutie de 2 lei si o tabla de 1 leu 50 bani.

Maskatu 05-03-08 21:32

papucul ala veki cara ~3 tone.... bubuitul asta nou cara cat un logan berlina :)) ca are aceeasi platforma :))

Evil Yuri 05-03-08 22:05

Adica motoarele astea de 75-90 de cai, nu sunt in stare sa urneasca camioneta Logan cu 500kg incarcata, sau Logan MCV cu 7 oameni in ea, in schimb, Dacia Papuc, cu incredibilul diesel cu tehnologie de cand era tataie flacau, poate sa duca 3 tone.
Sau poate problema se pune, ca Papucu are 4x4, deci are aderenta la liniute.

alicee 05-03-08 22:30

Quote:

Originally Posted by beck (Post 1401612)
http://www.gmc.com/canyon/canyon/index.jsp

e 10200E .. dar in america .. modelul 2007 probabil ca se gaseste cu reducere 1000$

daca americanii sunt in stare sa faca pick-upuri ieftine.. renault oare nu vrea? defapt atat timp cat exista prosti care le cumpara normal ca le vand scumpe ...

cea mai bubuita masina ca pret este papucul vechi.. ~9 mii euro .. un rahat de motor de generatie '80 o cutie de 2 lei si o tabla de 1 leu 50 bani.

si care e legatura cu piata romaneasca si aia europeana? se vinde cumva in europa? iarasi vii cu argumente rasuflate?

alicee 05-03-08 22:32

Quote:

Originally Posted by Evil Yuri (Post 1403154)
Adica motoarele astea de 75-90 de cai, nu sunt in stare sa urneasca camioneta Logan cu 500kg incarcata, sau Logan MCV cu 7 oameni in ea, in schimb, Dacia Papuc, cu incredibilul diesel cu tehnologie de cand era tataie flacau, poate sa duca 3 tone.

hmm.. cati cp avea vechiul papuc? :D oricum sunt si multe utilitare ca ford transit care se descurca cu 80 cp si alea cara nu gluma..

sKyNeT 05-03-08 23:11

Ce revoltata e lumea p-aici. Toti vor Pick-Up ! :lol::lol::lol: Oricum....van cu 7 locuri =)))))))))) damn...nu m-am putut abtine :lol::lol:

Maskatu 06-03-08 07:15

Quote:

Originally Posted by Evil Yuri (Post 1403154)

papucul ala veki poate sa duca atat de mult pt ca are arcuri pe foi ( ca la camion), pe cand papucu nou din cate stiu eu, avand aceeasi platforma 100% cu logan berlina, adica modelul de la care s-a plecat... are arcuri normale.... de aceea e aceasta diferenta... poate sa aibe si 200 de cai, atata timp cat daca pui pe el 3 tone se rupe in doua...

Evil Yuri 06-03-08 08:26

Corect, nu poate sa care atata. Dar nici Papucul nu cara 3 tone, in configuratia cum iesea de pe portile uzinei, ci cu "tuning" la suspensie.

In plus, tot afirma unii ca motoarele astea de 75-90 de cai, deabia pot misca masina cand e incarcata. Apai, papucu ala cum putea fi miscat cu 3 tone pe el ?
In alta ordine de idei, de cati kilometri este distanta de franare cu papucu ala cu 3 tone pe el ? Sau probabil ca nu e nevoie sa franezi, ci sa mergi cu ea in blana ca sa se urneasca de pe loc.

O sa ziceti ca e aberant ce scriu eu sus, ca nu are nicio legatura una cu alta. Asa este si comparatia lui Logan Pick-up cu Pick-up-urile americane. Nu au nicio legatura intre ele.

Ba mai mult, iti zic ca nu se rupe in doua daca il incarci, singurul lucru ce trebuie modificat la el e suspensia. Imi place cum puteti lauda vechiu Papuc, de parca ar fi facut cu tehnologie Ferrari, iar tot ce scoate acum Dacia, este un regres total, un esec.

Sa nu mai zic de calitatea masinilor americane...Loganul e lux pe langa alea. M-a uimit calitatea unui Chrisler versiune SRT (costa doar vreo 80...de mii de euro), la care bordul si panourile de la usi sunt facute din plastic de cacat ca la Logan.

Maskatu 06-03-08 18:47

Quote:

Originally Posted by Evil Yuri (Post 1403719)
Corect, nu poate sa care atata. Dar nici Papucul nu cara 3 tone, in configuratia cum iesea de pe portile uzinei, ci cu "tuning" la suspensie.

In plus, tot afirma unii ca motoarele astea de 75-90 de cai, deabia pot misca masina cand e incarcata. Apai, papucu ala cum putea fi miscat cu 3 tone pe el ?
In alta ordine de idei, de cati kilometri este distanta de franare cu papucu ala cu 3 tone pe el ? Sau probabil ca nu e nevoie sa franezi, ci sa mergi cu ea in blana ca sa se urneasca de pe loc.

O sa ziceti ca e aberant ce scriu eu sus, ca nu are nicio legatura una cu alta. Asa este si comparatia lui Logan Pick-up cu Pick-up-urile americane. Nu au nicio legatura intre ele.

Ba mai mult, iti zic ca nu se rupe in doua daca il incarci, singurul lucru ce trebuie modificat la el e suspensia. Imi place cum puteti lauda vechiu Papuc, de parca ar fi facut cu tehnologie Ferrari, iar tot ce scoate acum Dacia, este un regres total, un esec.

Sa nu mai zic de calitatea masinilor americane...Loganul e lux pe langa alea. M-a uimit calitatea unui Chrisler versiune SRT (costa doar vreo 80...de mii de euro), la care bordul si panourile de la usi sunt facute din plastic de cacat ca la Logan.

il "laudam" pt ca ... cu toate ca era primitiv ca si motor, era practic si util si DA tot ce scoate dacia acum e un esec, cel putin la papuc... nu se compara cu vekiul papuc.... ohh bine poate ca poti sa ii pui geamuri electrice, abs, aer conditionat... dar iti iei papuc sa bagi in el cat de mult poti in limita bunului simt.. nu sa ai geamuri electrice si aer :D

Si motoarele de 75-90 de cai chiar puteau misca papucul cu 1000-2000 kg pe el cu o mica forja... am vazut si eu un papuc cu bere in el asta vara, avea cateva sute de baxuri se lasase spatele la pamant si mergea fara probleme.. asta nou papucul tineti cont ca o sa poti pune in el un pic mai mult decat in logan berlina... dar daca vrei logan si in spate sa nu fie tabla... ia-ti pick up :))

StreetStyle22 06-03-08 23:37

m'am uitat la gmc'ul acela de pe link...nu se compara loganu pick'up cu asa ceva aia e americana motor mult mai mare consum de'tzi pica dintzi..iar loganu pick up e europeana motor mic...ce draq is cu comparatziile astea ?

ionut_cluj 07-03-08 03:48

Quote:

Originally Posted by Evil Yuri (Post 1403719)

Aoleu, am ajuns sa facem masini mai bune ca americanii :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Vezi ca e "Chrysler", nu "Chrisler", si Chrysler nu are nici o versiune SRT, doar Dodge... SRT e motorul de pe Viper. Si eu am avut vreo 3 luni un Dodge RAM SRT, tot de vreo 80.000 de euroci.... si-ti venea sa dormi in ea, la cata piele avea. Materiale de cea mai buna calitate, demne de Mercedes-Benz.
eu zic sa nu ne intindem mai mult decat ne este plapuma. Loganu asta e bun...sau rau... dar sa nu incepem comparatii cu Dodge, Chrysler...astea, ca nu merita.

BuZzZ 07-03-08 09:47

nu o sa ajungem niciodata la nivelul americanilor in privinta performantelor auto ...

All times are GMT +2. The time now is 08:40.

- Copyright 2026 4Tuning