![]() |
Re: Honda Del Sol `93
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Da mane ai dreptate chiar erau 3 delSol-uri......shi cu ET-ul ala tu ai dreptate am ET15 pe toate 4 nu am shtiut.....chiar am scos roata sa vad....:D
|
15 ...belea!!!! borbeturi !?
|
ce motor ai ? am o pereche de serpi care ii dau la pret bun.
|
d16z6 ce banii serpii??
|
5 Attachment(s)
Am gasit ceva mishto pe net in germania la Maxpower-GFK(http://www.maxpower.de) care chiar ma incantat............. ma bate un gand nebun de a le comanda....:D pretzul este de 279 euro fara taxe de transport....parerea mea, e ca merita.....
Attachment 407747 Attachment 407743 Attachment 407744 Attachment 407745 Attachment 407746 |
ti-am lasat un mesaj.
|
Daca iti iei asa ceva incearca sa iei in rosu partea care este in poze alba din spatele scaunelor si boxele rosii....ar da mult mai bine.....asa parca e prea pestritz.
|
Quote:
|
Pai ma refer sa fie rosu doar capacul de la boxa.... in ton cu rosul de pe scaune si restul spatelui (ala alb) negru
|
poi alea nu sunt scaunele mele...:D.....asha erau acolo pe site....vedem ce-o iesii dupa sarbatori le iau...
|
foarte misto ideea :) si eu am gasit "cate" ceva pentru asta mica...dar sunt ceva mai scumpe chestiile alea...ca doar carbon ul e inca scump :(
|
Mai baietii mosului, daca v-apucati de comandat sper ca nu comandati doar pt voi, ca sa arate ale voastre mai frumoase...ziceti si la baiatu', da ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:16. |
- Copyright 2026 4Tuning