Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Poze cu masinile din Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/5088-poze-masinile-oradea.html)

Gabi 02-01-06 00:43

Tinand cont de cum ai incheiat mesajul - \"parerea mea\" - nu vad de ce ai mai postat.

Asa cum parerea ta e ca masina e reusita, asa parerea mea e ca masina e superba.

soricel 02-01-06 11:20

sincer sa fiu.... masina e urata foc, pacat de munca si efortu depus.. uatevar... gusturiile nu se discuta...
Mai aveti poze cu masini de prin oradea?!

daflyer_oradea 02-01-06 14:09

poze mai sunt o gramada...
cat despre Jeep, cui ii place, e ok. cui nu, la fel.
Oricum e destul de spectaculos, chiar daca e urat, sau frumos.
Spectaculos cred ca e cel mai potrivit epitet. :wink:

flaviutza 02-01-06 14:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"soricel\"
sincer sa fiu.... masina e urata foc, pacat de munca si efortu depus.. uatevar... gusturiile nu se discuta...

Da. Intra pe West Side Racers la \"Membrii si masinile lor\" dar tre sa sari peste primele doua pagini care sunt off-topic si intr-un final gasesti poze cu masini din Oradea.... :wink:

Autoperform 02-01-06 15:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"flaviutza\"
Quote:

Da. Intra pe West Side Racers la \"Membrii si masinile lor\" dar tre sa sari peste primele doua pagini care sunt off-topic si intr-un final gasesti poze cu masini din Oradea.... :wink:

in \"primele doua pagini\" e si masinuta mea..

Gratzian 04-01-06 17:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Autoperform\"
Quote:

Originally Posted by \"flaviutza\"
Quote:

in \"primele doua pagini\" e si masinuta mea..

flaviutza, te-am rugat sa faci efortul ala, micu numit gandire inainte de a mai intepa tastatura cu unghiile

decat sa scrii, mai bine calculeaza de cate sute de ori cade forumul pe noapte.... si nu ne spune rezultatul, bine?

joe_infect 04-01-06 18:56

:lol: :lol: :lol: masina lu mickey cred ca arata mai bine , pe un jeep tuning ca asta e chiar urat, nici mie nu-mi place, dar conteaza ca le place proprietarului.

Gratzian 04-01-06 19:04

flaviutza, scopul postului meu este cel declarat oficial in el :
NU mai scrie posturi, cel putin o perioada
e a nu stiu cata oara cand iti spun...
replicile tale imi sugereaza ca nu ma iei in serios?
astept sa imi raspunzi prin tacere, ca sa pastram bunele relatii dintre noi

flaviutza 04-01-06 19:08

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De ce sa nu mai postez o perioada ?
Te luam in serios daca era pm , asa public NU ! :lol: :lol: :lol: :lol:

Gratzian 04-01-06 19:13

flaviutza

o sa fiu atent sa nu creasca cifra asta... 655... nu doresc deloc sa intru in polemici, nu am nici timpul nici dispozitia...
imi pare rau ca nu ma iei in serios

kupid0n 04-01-06 20:58

Citeste mesajele flaviutzei si, daca vrei, iti arat si afirmatiile pe care le face distinsa domnisoara. Prin alte parti, la gesturi de genu' asta, zbura definitiv. Aici a fost avertizata si tot face pe nebuna. Nu ti-a sters Gratzian mesaju'. Eu am facut-o! - Gabi
....

soricel 08-01-06 22:33

Ce razboaie se dau pe aici... eu totusi speram sa mai vad niste poze cu masiniile de prin oradea.. :roll:

RaZvY_ 21-01-06 21:52

Prea putine poze cu masini, prea mult chat despre nimicuri...unde's Mertzanele, BMWurile etc?

flaviutza 21-01-06 22:58

la West Side Racers -> Membri si masinile lor si la Intalniri

horguemtuning 24-01-06 07:12

Si Tanti unde este sectiunea asta ca eu caut de 1 ora dupa el tot siteul asta 4tuning si numai nu-l gasesc
:(

All times are GMT +2. The time now is 09:02.

- Copyright 2026 4Tuning