![]() |
Tinand cont de cum ai incheiat mesajul - \"parerea mea\" - nu vad de ce ai mai postat.
Asa cum parerea ta e ca masina e reusita, asa parerea mea e ca masina e superba. |
sincer sa fiu.... masina e urata foc, pacat de munca si efortu depus.. uatevar... gusturiile nu se discuta...
Mai aveti poze cu masini de prin oradea?! |
poze mai sunt o gramada...
cat despre Jeep, cui ii place, e ok. cui nu, la fel. Oricum e destul de spectaculos, chiar daca e urat, sau frumos. Spectaculos cred ca e cel mai potrivit epitet. :wink: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
decat sa scrii, mai bine calculeaza de cate sute de ori cade forumul pe noapte.... si nu ne spune rezultatul, bine? |
:lol: :lol: :lol: masina lu mickey cred ca arata mai bine , pe un jeep tuning ca asta e chiar urat, nici mie nu-mi place, dar conteaza ca le place proprietarului.
|
flaviutza, scopul postului meu este cel declarat oficial in el :
NU mai scrie posturi, cel putin o perioada e a nu stiu cata oara cand iti spun... replicile tale imi sugereaza ca nu ma iei in serios? astept sa imi raspunzi prin tacere, ca sa pastram bunele relatii dintre noi |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De ce sa nu mai postez o perioada ? Te luam in serios daca era pm , asa public NU ! :lol: :lol: :lol: :lol: |
flaviutza
Posts: 655 o sa fiu atent sa nu creasca cifra asta... 655... nu doresc deloc sa intru in polemici, nu am nici timpul nici dispozitia... imi pare rau ca nu ma iei in serios |
Citeste mesajele flaviutzei si, daca vrei, iti arat si afirmatiile pe care le face distinsa domnisoara. Prin alte parti, la gesturi de genu' asta, zbura definitiv. Aici a fost avertizata si tot face pe nebuna. Nu ti-a sters Gratzian mesaju'. Eu am facut-o! - Gabi .... |
Ce razboaie se dau pe aici... eu totusi speram sa mai vad niste poze cu masiniile de prin oradea.. :roll:
|
Prea putine poze cu masini, prea mult chat despre nimicuri...unde's Mertzanele, BMWurile etc?
|
la West Side Racers -> Membri si masinile lor si la Intalniri
|
Si Tanti unde este sectiunea asta ca eu caut de 1 ora dupa el tot siteul asta 4tuning si numai nu-l gasesc
:( |
| All times are GMT +2. The time now is 09:02. |
- Copyright 2026 4Tuning