![]() |
ai incercat sa aliniezi capota fata cu spoilerul? sa faci o linie cat mai lina
acum am vazut si sarmele de la placuta de inmatriculare. vezi cum faci, incearca niste surubele frumoase si in spatele plasei piulita cu ceva saibe mai late... |
Re: Dacia mea AG-88-RAK.
1 Attachment(s)
te-au dat astia in ziar... adica in revista COX:lol::lol::lol:
|
Quote:
|
deci... looool :lol:
la a treia masina e chiar penala descrierea :lol: |
rak-ule, vezi? nu-ti vreau raul cand iti spun sa modifici unele detalii...
tii minte ce-ti spuneam de prostioarele lipite pe parbriz? si vopseste plasa aia, ca-i simplu :) hai ca o sa iasa bine la urma, sunt convins :) |
Putin ma intereseaza pararea altora despre masina mea.Ma refer la persoana care a pus poza in revista "COX" si care a lasat comentariu.Probabil de aia nu poate sa doarma noaptea.Nu are somn.Masina o fac cum imi place mie nu la alta lume.Fiecare cu gusturile lui.Parerea mea.Ma doare fix in P.... de parerea cui a pus poza cu masina in revista.Chiar ma bucur :D.....pt reclama.parerea mea e ca de urata ce e a fost bagata in revista "COX":o.
Quote:
|
multa bafta cu proiectul tau pe mai departe, nu te lasa descurajat de critici, dar tine cont de ele. o sa iasa o masina speciala, sunt convins
sa pui poze sa vedem ce se mai intampla |
Quote:
|
Quote:
|
Masina arata chiar bine,
|
Din partea mea poate sa puna in revista toate pozele cu masina mea.:D Imi place sa apara in revista.Nu ma afecteza deloc pe mine.Poate o sa luati revista " COX " de luna asta sa vedeti ce au scris idioti astia.Mai repede se fac de ras.Ei cred ca fac misto de mine dar ma doare fix undeva ca nu ma afecteza deloc si nici nu'mi pasa de ce scriu ei.Le multumesc ca au pus poze cu ia in revista si chiar miar plcea sa mai puna.Sa vada lumea cat de "urata "e(dupa mintea lor urata) ca in rest nu a zis nimeni ca nu ii place sau nu ii sta bine pana acum.Dar cred ca sunt putin de la tara oameni care au scris asa in revista.Probabil lor le plac masinile cu bari de fibra subtiri sau spoilare ,prguri de 1,5 cm si 5 actipilde, Nu cele care sa investit ceva in ele si la care se observa ce e facut ceva cu gust.
|
la momentul la care era facuta fotografia nu arata prea stralucit, adu-ti aminte ca nu avea decat spoilerul fata, si ala ne vopsit...
masina e in lucru , si in stadiul de atunci chiar arata rau... |
Si inca ceva pt cei care au pus poze in revista ca nu aveti deloc informatii.Mai intai informativa si dupaia sa faceti misto sau baza .Masina e din 2003 ,injectie ,1,4 ,inchidere centralizata + ALARMA . Probabil mataniile le folositi voi in loc de alarma dar eu nu.Pastrati pt voi metoda asta.Pe mine nu ma intereseaza.:D
|
eu spun sa depasesti momentul. a fost o fotografie dupa o masina care nu arata bine(la momentul acela cel putin) si care putea fi incadrata in rubrica, iar comentariul este evident un pamflet :)
treci mai departe, ai altele mai bune de facut :) |
Quote:
Ce ma deranjat e ca puteau sa aleaga o dacie care arata chiar naspa sau care e pe net fara modificari cine stie ce nu pe a mea care zic eu ca arata bine pt o dacie .Ma refer ca puteau sa ia una daia cum tiam zis mai dezreme cu 2 spoilare praguri dalea de 1,5 cm plina de actipilde si manjita toata de vopsea mai bine zis mai taranesti sau fara gust.Nu pe a mea care am investit ceva in ia .Si cu gust nu asa..........Dar cum am mai zis OAMENI sunt de la tara.Nu stiu din ce comuna se trag.:D:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:48. |
- Copyright 2026 4Tuning