![]() |
Re: Audi A3 8P
137 cu incinta sealed si dupa cateva ore de bubuiala anul trecut la Bz.
Baterie normala pe masina. Cu incinta vented nu am apucat sa masor... |
8 Attachment(s)
Sa mai pun si cateva poze mai noi.
Asta e un fel de Up!!! |
bravo, frumnoasa rau, cum mergi pe drumurile noastre ca e lasata bine?
frumoasa |
Pai...
Cu multa atentie. Vara asta nu am spart nici un spoiler ..Inca :D |
Ai o masina de nota 10 + :shock:
Felicitari! |
Multumesc frumos.
|
Quote:
|
In spate la hotel Parc???
Am auzit ca au plantat pomi de curand. Aia vechi aveau urme de G5 prin ei. La Buzau vii? |
Foarte tare locatia!!!! :D :D :D :D
Nu ma avantaseaza de loc clasa in care sunt repartizat! Sa vin sa ma dau doar o data... :( Inteleg ca te duci... Multa bafta! Ne auzim cand ai tu timp si chef! |
Asa faceti mereu voi astia usorii ma.
Cum vine vorba de cp/Kg nu va mai convine ca pierdeti avantajul de cotetz. Daca ar putea adversarul sa puna si vreo 5 saci de ciment in masina ar fi super :P Vorbim la tel. |
bluey poate vin eu la buzau...;)...numai k nu stiu daca intru cu tine...habar nu am cum e cu grupele astea:rolleyes2
|
Ne dam la libere.
Oricum tu ai coeficient de integrala si nu intri cu mine in grupa. |
:( m-ai bagat si mai mult in ceatza
|
Pai se fac grupele in functie de raportul cp/kg.
Ceea ce te-ar baga in grupa cu mine. Doar ca tu ai 4X4 ceea ce te propulseaza o grupa (sau 2 mai sus) Eu sunt la 100Cp/Tona aproximativ. Tu vei intra la 125cp/t sau mai sus. Oricum nu sunt nici acolo masini extraordinare cum era de asteptat. Multi vin cu masinile cu toba sport si filtru si se asteaptasa castige doar pentru ca au un raport cp/kg bun. Doar ca in grupa cu ei mai apare cate un TDI resoftat care are in plus fata de fabrica niste cai. Si atunci fac scandal ca nu le convin grupele si ca vor clasificare doar dupa cp. |
:) am inteles
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:39. |
- Copyright 2026 4Tuning