![]() |
mdea....pimp_lex...ai dreptate, sunt pe 13\", standard, si deocamdata asa vor ramane si daca va fi sa le schimb poate maxim un 15\" , iar masina este destul de joasa (cel putin pentru Bucuresti)...sper poate la un viitor tuning, daca se poate spune asa, la exterior, dar asta la primvara...
PS: ti'am vazut pozele cu masina..nice & powerfull car... |
Quote:
si 15\" merge bine, te intelkeg cu bucurestiu......si eu acum am trecut pe cauciucurile de iarna care-s puse pe jantele originale si se simte diferenta la gropi (care-s din plin si aici) enorma (de la cauciucuri pe 40 cum sunt cele pt vara, la cele originale de 60) |
nu unma bucurshtiu de plin de gaoaze... la fel e shi clujul... shi maiales ca acum vine iarna.... supa ce trece ramane asfaltu' sita la cluj...
|
Cioli17
hai mah sa scriu si yo
data nasterii 17.12.1988 ocupatie scoala_sucks masina aaaa alu fratemiu Mercede cobra coupe(rare) full option 2800cmc 185cp 0-100.....cam ~8 an '82 da mere :) :lol: aaaa ce mai e? hobby muzica(parazitii.etc) femei:) (terbuia sa zic si yo nu :)..) aaaa nume Marius porecla Cioli Cioli17 tel nu mai am.....sry aaa ca tot ma-ti intebat ce conduc...conduc o bicicleta de ~400 euro si bineinteles ma dau cu ea!! oras Timisoara ba cred ca c-am atat ar fi.......:) nu?? aaa is fericit ca mi-a dat unu o chestie deaia de pus la gat pt.chei sau tel.sau ........whatever ideea e ca scrie pe ea MOMO DESIGN |
Bine-ai venit ( oficial ) Mr. Momo Design :P
|
welcome cioli17 8)
|
Re: Cioli17
Quote:
Auzi, pune si tu o poza cu Mercedesul Cobra al lu fratele tau ca habar n-am cum arata modelul asta, n-am auzit niciodata |
yo am vazt in cj acum vro 2 ani unu albastrtu era cu nr de italia...
chiar ca is rare ca de atunci nu am mai vazt veci..... welcome cioli :P :lol: |
Cioli17
1 Attachment(s)
ba n-am ajuns sa fac o poza la masina lu fratemiu dar asta e modelul
din poza(pana fac o poza la MY CAR:::_)+CA AMEA ARE UN SPOILER DE BBS si ii cu mai multe dotari (full option) knowimean? :lol: :lol: :lol: ziceti-mi cum imi fac mail :[email protected] ha? sal!!! |
Cioli17
1 Attachment(s)
Si a doua!!!!! :lol:
|
aha,ok, stiu modelul asta, si ala al lu fratetiu ce model e , gen 560 ? are cutie de viteze manuala?
|
Cioli17
stai un pic ca n-am cum adica model 560 la motor te referi ??......?
daca da ......nu.// motoru' e de 2.8 sau ce vrei sa zici?? :roll: |
Cioli17
si da cutia e manuala in 4 trepte...... azi a vrut unu sa mi-o cumpere dar
n-am primit cat am vrut si o zis ca se mai gandeste :twisted: |
Re: Cioli17
Quote:
|
hmmmm...
poate ca al lui este modificat... orcum... mie mi se pare un model detul de fainutz... fatza de cobra aia cu 4 ushi imensa... BTW am o intrebare pt pimp, am vazt in multe filme americane da' shi la noi in tzara cu nr de SUA, mashini mai vechi din europa... gen peugeot 305, sau saab-urile mai vechi... la volvo am vazut iar... sau generatzii mai vechi de e-klasse, in fine.. mashini de prin anii '80 care aveu alte tipuri de faruri fatza de cele originale... au un fel de rama... tot din sticla shi in interiorul ei mai e inca o sticla a farului separata... nushtiu cat de bine m-am exprimat... da' o sa incerc sa gsesc ceva poze... |
| All times are GMT +2. The time now is 11:42. |
- Copyright 2026 4Tuning