Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Noul audi A4 cu aer de A5 (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/49907-noul-audi-a4-aer-a5.html)

22VIN 25-09-07 19:59

Re: Noul audi A4 cu aer de A5

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1118278)
da scumpete... nu ma dau cunoscator in toate, dar sunt toba la o buna parte pentru ca mai particip si la "orele" de practica, nu numai la teorie si speculatie pe internet

raspunde-mi sincer... esti cumva gay?:| ''sumpete''?:| ''sugar puff''? ''teddy bear''? :|:|

_anaconda_ 25-09-07 20:02

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1118266)
deci prostu e tot el ca m-a corectat... deci de ce nu te duci matalutza sa-i raspunzi la raspunsul lui....

aia era o aluzie...cum poate sa fie passat cu a6?
Daca te uiti pe o lista de preturi o sa vezi ca un passat e ceva mai ieftin ca un a4,si imparte destule chestii cu el,diferenta de pret fiind justificata de materialele usor mai bune in a4 etc,dar nici vorba de ce ai zis tu ca passatul este o clasa peste a4,de fapt e invers;).Si passatul si a4 au targeturi diferite,passatul are ca rival toyota avensis,407 etc,in timp ce a4 tinteste clasa medie premium(c klasse,seria3).Passatul este singura limuzina din clasa ei cu dotari premium(lista de optionale fiind extrem de bogata),asta daca ai bani.A4 nu prea are legatura cu jetta,asta e clar.Un A6 nu are legatura cu passatul,nici macar la pret unde diferenta e cam mare:rolleyes2 .A8 nici nu intra in discutie fiind de 4-5 ori mai scump,cum ai putut sa crezi asa ceva?Legaturi exista intre A3 care are platforma de Golf,diferenta fiind iar in dotarile de baza si materiale etc si Passat cu a4.Phaetonul si A8 fiind destul de diferite,asta se vede si in pret.

22VIN 25-09-07 20:09

deci sa clarificam:
1. bmw audi si mercedes au modelele legate intre ele: c class cu a4 cu 3ar, e class cu a6 cu 5ar, s-class cu a8 cu 7ar... iar hatch-uri: serie1 cu a3 si nu stiu daca intra b class
2. ford, opel, vw etc au alte clase la masinile mai mari: mondeo cu vectra cu passat cu avensis cu elantra etc
a4 cu passat si cu c class nu sunt legate! passatul este mai mare ca un a4 dar mai mic ca un a6.

AlliedComposites 25-09-07 20:11

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1118291)
raspunde-mi sincer... esti cumva gay?:| ''sumpete''?:| ''sugar puff''? ''teddy bear''? :|:|

esti homophobic cumva? :lol: ca mie asta-mi place de fapt, sai fac pe homofobi sa se simta incomod :lol:

22VIN 25-09-07 20:13

dc ma ti e iti plac gay-ii?:| bn u iesi la o bere cu iei io ies cu fete:|
have fun
btw: foloseste margarina:D:D

AlliedComposites 25-09-07 20:14

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 1118299)
aia era o aluzie...cum poate sa fie passat cu a6?
Daca te uiti pe o lista de preturi o sa vezi ca un passat e ceva mai ieftin ca un a4,si imparte destule chestii cu el,diferenta de pret fiind justificata de materialele usor mai bune in a4 etc,dar nici vorba de ce ai zis tu ca passatul este o clasa peste a4,de fapt e invers;).Si passatul si a4 au targeturi diferite,passatul are ca rival toyota avensis,407 etc,in timp ce a4 tinteste clasa medie premium(c klasse,seria3).Passatul este singura limuzina din clasa ei cu dotari premium(lista de optionale fiind extrem de bogata),asta daca ai bani.A4 nu prea are legatura cu jetta,asta e clar.Un A6 nu are legatura cu passatul,nici macar la pret unde diferenta e cam mare:rolleyes2 .A8 nici nu intra in discutie fiind de 4-5 ori mai scump,cum ai putut sa crezi asa ceva?Legaturi exista intre A3 care are platforma de Golf,diferenta fiind iar in dotarile de baza si materiale etc si Passat cu a4.Phaetonul si A8 fiind destul de diferite,asta se vede si in pret.

va inteleg si pe voi acum cat de cat... pentru ca aratau cam la fel, si pentru ca VW in general are doar modelele mai varza a lui audi (cum skoda are modelele varza da VW), si de aici aveam in cap jetta=a4, passat=a6, a3=golf....

poate in europa e altfel, dar aici au cam exact aceleasi motoare, si cand te uiti la ele, pare ca singura diferenta intre audi si vw e ca nare AWD si ca materialele si exteriorul sunt nitel mai varza.....

AlliedComposites 25-09-07 20:17

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1118317)
dc ma ti e iti plac gay-ii?:| bn u iesi la o bere cu iei io ies cu fete:|
have fun
btw: foloseste margarina:D:D

se vede ca felul tau de a gandi nu se rezuma numai la masini, dar si in gandirea de zi cu zi :lol:

nu sunt gay, sunt un metrosexual :lol:

AlliedComposites 25-09-07 20:18

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1118309)
deci sa clarificam:
1. bmw audi si mercedes au modelele legate intre ele: c class cu a4 cu 3ar, e class cu a6 cu 5ar, s-class cu a8 cu 7ar... iar hatch-uri: serie1 cu a3 si nu stiu daca intra b class
2. ford, opel, vw etc au alte clase la masinile mai mari: mondeo cu vectra cu passat cu avensis cu elantra etc
a4 cu passat si cu c class nu sunt legate! passatul este mai mare ca un a4 dar mai mic ca un a6.

ok, de acord....

Hai sa continuam subiectul, dar pe chestii mai mature:

Ce competitie are BMW 320?

-volvo s60
-mondeo st
-toyota corrola
-lexus (nu stiu exact gama, dar sunt sigur ca au competitor direct)
-honda accord
-saab 9-3 sau care naiba, ca nici saab-ul nu-l cunosc bine
-chrysler 300c

si sunt sigur ca mai sunt, dar nu stiu eu marcile europene destul de bine, ca probabil opel, peugeaut, renault, alfa si ceilalti fiecare are cate ceva...

deci cand ne uitam asa, nu sunte-ti de acord ca sunt o gramada de optiuni care ar iesi mai bine decat un BMW?

Bogdan_mb 25-09-07 20:19

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 1118281)
Asta o schimba fiindca modelul care este inlocuit este mai mult un facelift pronuntat,nu este foarte diferit de a4 cum are sfw.Si acum a scos mercul C,care este foarte competitiv,a4 nu mai era 'la inaltime' sa zicem asa,si noul a4 o sa foloseasca platforma de a5(de fapt a5 are platforma de a4....nvm)si motorul nu o sa mai fie 'in faruri' cum s`a mai spus pe forum:)),un alt +.Una peste alta ceva cu totul nou...;)

B6 (ca si a lui sfw) s-a fabricat intre 2000-05 , B6 2005-2007/08 - generatia actuala iar de anul viitor sau cand apare, generatia B8...

_anaconda_ 25-09-07 20:24

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1118309)

nu stiu exact dimensiunile,poate o fi un pic mai mare un passat ca un a4,dar ca mecanica are anumite legaturi cu a4(am gasit ca imparte aceasi platfoma tehnica cu a4,deci un a4 'imbracat' in alte haine,ceva mai ieftine.Cu a6 nu are nicio treaba,de la tehnologie la pret etc.Chiar daca e cu 1 cm:) mai mare ca un a4,este ceva mai ieftin,motivele fiind scrise mai sus.
Passatul,vectra etc fac parte din clasa medie
A4,3ar,C fac parte din clasa medie premium=>un passat,vectra mondeo fiind inferioare la unui a4,3ar,chiar daca se gaseste una care sa aiba un mm in plus

_anaconda_ 25-09-07 20:29

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1118325)
ok, de acord....

Hai sa continuam subiectul, dar pe chestii mai mature:

Ce competitie are BMW 320?

-volvo s60
-mondeo st
-toyota corrola
-lexus (nu stiu exact gama, dar sunt sigur ca au competitor direct)
-honda accord
-saab 9-3 sau care naiba, ca nici saab-ul nu-l cunosc bine
-chrysler 300c

si sunt sigur ca mai sunt, dar nu stiu eu marcile europene destul de bine, ca probabil opel, peugeaut, renault, alfa si ceilalti fiecare are cate ceva...

deci cand ne uitam asa, nu sunte-ti de acord ca sunt o gramada de optiuni care ar iesi mai bine decat un BMW?

Pai BMW 320d(iar 320i a4 2fsi etc) are ca rival a4 2tdi c200/220 cdi.Vectra,Honda accord,fiind concurente cu passatul,ceva mai ieftine,si toyota are reprezentant avensisul(vs passat),corola fiind mult inferioara,nu are nicio treaba cu ele.La fel si mondeo(st nu este rival la 320...)care concureaza tot cu passatul.

_anaconda_ 25-09-07 20:30

Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 1118329)
B6 (ca si a lui sfw) s-a fabricat intre 2000-05 , B6 2005-2007/08 - generatia actuala iar de anul viitor sau cand apare, generatia B8...

da...ms...la audi nu stiu exact cum e cu generatiile alea,am idee la bmw,iar la merc sunt in pom:)).Si asta era ideea,b6 cu b7 fiind destul de asemanatoare,era timpul pt o schimbare totala,sa`i dea de furca c-ului nou;)

AlliedComposites 25-09-07 20:34

Quote:

Originally Posted by anaconda_4badguys (Post 1118341)
Pai BMW 320d(iar 320i a4 2fsi etc) are ca rival a4 2tdi c200/220 cdi.Vectra,Honda accord,fiind concurente cu passatul,ceva mai ieftine,si toyota are reprezentant avensisul(vs passat),corola fiind mult inferioara,nu are nicio treaba cu ele.La fel si mondeo(st nu este rival la 320...)care concureaza tot cu passatul.

ok ok, sa revizam lista

-lexus
-infinity g35
-accura TL
-nissan maxima ?
-chrysler 300c
-jaguar
-volvo s60
-saab
-si ce or avea ceilalti producatori francezi si italieni, etc

SFW 25-09-07 20:39

Quote:

Originally Posted by bloodfart (Post 1118137)
bai boule, chiar daca citeai din doi in trei tot era de asteptat sa pricepea si capu tau sec ceva...

le-am zis sa-si ia si altele, inclusiv SUV, volvo, si altele, dar le-am recomandat A4 pentru quattro, pentru ca stiu cat de speriata e maicamea sa mearga iarna....

OK MANU?????? Crezi ca poti sa pricepi ceva atat de simplu in pielea mea sau esti chiar pe camp??

bravo ca ai gasit ceva ultra-minor de care sa te iei, si ai o scuza sa ignori sa raspunzi la restul din ce am zis

WOW, cum e posibil ca cineva sa fie chiar in halu asta de idiot ???????? Copilu are masina de prin 2001.... eu l-am intalnit in 2003 intr-un curs de facultate.... CE **** MEA VREI SA-I FAC???? macar si-a tunerito si arata misto, si e destul de rapida, deci dute-n slobozi cu logica ta de taran

da ma? ? ? ? te-ai compromis cand mi-ai facut masina carutza, si cand ai zis ca la tine in club sunt niste masini de masini care mi-ar da muci in orice zi.... pana una alta, carutza va da lectii la toti

1 la mana, am vrut sa-ti spun vis-a-vis de ai tai, ca poate exista oameni care si-ar fi luat A4 nu pt a zice ca au audi ci din alte motive
2 la mana vis-a-vis de prietenul tau, vroiam sa spun acelasi lucru, dar tu cred ca ai probleme cu intelegerea.
3 la mana, TT-ul de care vorbesc este momentan o masina de top in aceasta tara, daca nu ai idee la ce masina ma refer mai bine taci, dar cred ca pe forumul asta lumea stie la cine anume ma refer (CZR daca ai curiozitati), si ce anume poate masina in cauza.

4 la mana, omule ... o sa ma abtin de a te lua la ****, pt ca mi-ai confirmat ca nu meriti nici atat, dar te rog, sa nu te faca asta sa crezi ca mi-ai inchis gura ... tu esti un incult, un retardat, un frustrat pe langa mine.
Rar imi permit sa imi formez o asemenea parere despre o anumita persoana, sa consider ca acea persoana este mult sub mine, cand nu stiu acea persoana, dar tu mi-ai dovedit ca esti o nulitate in fata mea.

Si vezi ca aici e forum, nu e maidan, unde sa-ti expui tu dejectiile, si daca un moderator nu te va bana pt comportamentul tau submediocru, de mahala, atunci va face mult rau acestui forum.

Primul impuls a fost sa te iau la injurat cum nu te-a mai injurat nimeni in viata ta, da am realizat cu nu meriti nici un scuipat din partea mea.

Te-am salutat cu respecul cuvenit ;)

AlliedComposites 25-09-07 20:45

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 1118363)
1 la mana, am vrut sa-ti spun vis-a-vis de ai tai, ca poate exista oameni care si-ar fi luat A4 nu pt a zice ca au audi ci din alte motive
2 la mana vis-a-vis de prietenul tau, vroiam sa spun acelasi lucru, dar tu cred ca ai probleme cu intelegerea.
3 la mana, TT-ul de care vorbesc este momentan o masina de top in aceasta tara, daca nu ai idee la ce masina ma refer mai bine taci, dar cred ca pe forumul asta lumea stie la cine anume ma refer (CZR daca ai curiozitati), si ce anume poate masina in cauza.

4 la mana, omule ... o sa ma abtin de a te lua la ****, pt ca mi-ai confirmat ca nu meriti nici atat, dar te rog, sa nu te faca asta sa crezi ca mi-ai inchis gura ... tu esti un incult, un retardat, un frustrat pe langa mine.
Rar imi permit sa imi formez o asemenea parere despre o anumita persoana, sa consider ca acea persoana este mult sub mine, cand nu stiu acea persoana, dar tu mi-ai dovedit ca esti o nulitate in fata mea.

Si vezi ca aici e forum, nu e maidan, unde sa-ti expui tu dejectiile, si daca un moderator nu te va bana pt comportamentul tau submediocru, de mahala, atunci va faci mult rau acestui forum.

Primul impuls a fost sa te iau la injurat cum nu te-a mai injurat nimeni in viata ta, da am realizat cu nu meriti nici un scuipat din partea mea.

Te-am salutat cu respecul cuvenit ;)

Da ma, esti atat de moral superior mie? Esti un hipocrit prapadit... pentru tine respect inseamna ca tu poti sa le zici la ceilalti ce vrei despre ei, masinile lor, si mai stiu eu ce, bazat pe visele si imaginatiile tale, si cand ti se raspunde cu acelasi ton si ti se demonstreaza ca esti prost, sari si plangi ca o femeie sa vina moderatorii... deci mi se rupe **** de opinia ta :lol:

si comparatiile tale ma sparg... bai daca compari carutza mea cu "cel mai tare audi din romania", stai tata ca compar si eu cu cel mai tare srt4 din canada sau america.... ce-ai zice? a, probabil ai veni cu cel mai tare audi din europa... MAAAAMA ce comparatie.....

bai, comparatiile se fac intre CE AI!!! eu cu asta ma compar, si nu mai pot de cine o fi cel mai tare din parcare... deci ori compari ce ai tu cu ceam eu, ori taci si admiti ca daca nu poti sa te compari, poate nu e chiar carutza...

All times are GMT +2. The time now is 06:59.

- Copyright 2026 4Tuning