Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   tunatele din oradea!!! (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/4988-tunatele-oradea.html)

daflyer_oradea 20-04-06 19:05

Re: tunatele din oradea!!!

:))
asta cu live'u a fost tare...
luceste frumos, ca si eu am poze cu el.

SoundIdentity 20-04-06 21:08

Deja Mi Dor De El Si Poate De Aia Nu Mai Stiu Cum Arata!!!:)

horguemtuning 20-04-06 21:19

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity
Deja Mi Dor De El Si Poate De Aia Nu Mai Stiu Cum Arata!!!:)

Pai roaga-l pe ala sa-ti mai faca poza cu el sau sa puna un Webcam sa vezi intotdeauna cand duci dor de el

SoundIdentity 20-04-06 21:35

Quote:

Originally Posted by horguemtuning
Pai roaga-l pe ala sa-ti mai faca poza cu el sau sa puna un Webcam sa vezi intotdeauna cand duci dor de el

beii!!!!inca un pic si rup asfaltu de sub mine...numa sa am curent:(...alternatoare inca nu am da muzica da...si acumulatoare..infine acuma asfalteaza ady endre strada mea si in fata magazinului pe perimetru de 20 m ii rog sa ridigizeze ''podeaua'' ca vine picamaru de golf si face ravagii :) :) :)

DOMY_m3 20-04-06 21:57

Quote:

beii!!!!inca un pic si rup asfaltu de sub mine...numa sa am curent:(...alternatoare inca nu am da muzica da...si acumulatoare..infine acuma asfalteaza ady endre strada mea si in fata magazinului pe perimetru de 20 m ii rog sa ridigizeze ''podeaua'' ca vine picamaru de golf si face ravagii :) :) :)

asa tare bate motoru????ca un picamer??

SoundIdentity 20-04-06 22:16

Quote:

Originally Posted by DOMY_m3
asa tare bate motoru????ca un picamer??

beii!!!ala e numa basuuu!!!!!!!!!:):):)io nu sunt cu motoare sub capota ci in cabIna imi pun ''motoare si reactoare''!!

Andre3y 21-04-06 09:12

Quote:

mersi man!!!!!acu ma straduiesc sa o reansamblez ca iarna asta l-am parasit un pic...l-am inselaT cu un g 2 gti si tare drag mi si ala...

Ce modificar mai urmeaza la masina ce va schimbari in portbagaj vopsea ce va interior nimik...apropo v-a placut la Arad pe strand...parca ati fost tu,Ervin,ala cu Cj72DMX si ala cu Mitubisi Lancer de Tm..noah bine si fetele..;) Cand ati venit voi nu mai era nimeni la baie tati la poze..cu tunatele din Oradea...si Cluj si Timisoara...

Criwar 21-04-06 16:12

SoundIdentity...tu erai azi cu golf2 gti negru cu cineva in masina...ai numar ceva cu DMP? sau ceva de genu? am fost prin oradea si mi s-a parut k te-am vazut. toate cele bune.

stealth r/t tt 21-04-06 19:17

salut, ce 3000gt pregatitzi voi acolo? am citit intr-o revista ca modificatzi asa ceva, si eram curios ce ii facetzi? e turbo? mersi

SoundIdentity 21-04-06 20:49

Quote:

Originally Posted by Criwar
SoundIdentity...tu erai azi cu golf2 gti negru cu cineva in masina...ai numar ceva cu DMP? sau ceva de genu? am fost prin oradea si mi s-a parut k te-am vazut. toate cele bune.

pai daca ai vazut un chel gras si mmp la numar eu eram!:):):):):)

Criwar 22-04-06 18:30

atunci sigur u erai :D

RocKzana 22-04-06 18:51

btw de tunatele din oradea.. ce bine ca shi`a dat ervin jos spoileru ala alb... acum arata mult mai fain mitsubishi`u. e chiar dulcica moaka mashinii :D

hahaha chiar akuma is catziva jos shi se holbeaza la DOF.

SoundIdentity 22-04-06 21:52

Quote:

Originally Posted by RocKzana
btw de tunatele din oradea.. ce bine ca shi`a dat ervin jos spoileru ala alb... acum arata mult mai fain mitsubishi`u. e chiar dulcica moaka mashinii :D

hahaha chiar akuma is catziva jos shi se holbeaza la DOF.

acuma il vopseste si il repune inapoi :))

RocKzana 23-04-06 01:02

:)) ce se mai plimba MNC`u p`aici.. nici nu pot sa dorm!!.. ahh oricum "baietzi buni" se aude de la ei.. :))

horguemtuning 23-04-06 07:49

2 Attachment(s)
Iata un bolid mai vechi din Oradea cu un nou spoiler de fata un pic deja modificata fata de ce avea inainte !

All times are GMT +2. The time now is 01:22.

- Copyright 2026 4Tuning