![]() |
Re: E31 - 850 Csi
cred ca nu conteaza cat consuma...
|
da te am intrebat pe tine?
|
salut! 12000EURO CONSUM chiar foarte bun zic eu ,mi-a luat 12 la 120/h si pe nationala prin sate si invartituri 17% inca nu stiu in oras dar sare de 20% .si inca odata mi-as mai lua-o
|
scuze confuzia .vroiam sa spun ca nu as ezita sa o mai cumpar odata ,pentru toate placerile si sentimentele care mi le da de fiecare data cand ies cu ea.
|
Quote:
|
Quote:
lasama pe mine sa ma plimb cu 316 nu te mai baga. MS flipMo sa ai parte de ea.. |
frumoasa masina... si am observat polemica dak este sau nu M8. Eu mam documentat despre aceasta serie si va pot spune ca V12 cu 380 cai este numit M8 si da sau facut foarte foarte putine exemplare cu V12, 6L, 612 cai sau 622 (ceva de genu) si 680 cai pt McLaren F1 LM (varianta LM fiind mai puternica decat cea normala). Deci cel de al-2lea motor a fost pus si pe McLaren, iar cel de 380 cai a fost supranumit "M8".
|
Superb exemplar! Jos palaria!
Rugam proprietarul sa ne scrie ce mai face masinuta si sa posteze niste poze noi. |
Re: Un vis devenit realitate
Quote:
|
Quote:
manerul pe stanga este stricat,tre schimbat dar tre sa ma deplasez pana la bavaria ca vine pe comanda speciala si costa 900 de lei,la fel ca cheia;stropitoarele de la faruri imi curg din cauza garniturilor(are 16 ani masina totusi),parbrizul este crapat de la criblura(in Bucuresti chiar) si cam atat |
ma bucur ca apreciezi cu adevarat valoarea acestei legende.
sa te bucuri cat mai mult de ea...nu ca unii "capsunari" care au cumparat-o pt ca avea faruri escamotabile;) numai bine |
cred ca e singurul thread la care am citit chiar toate post-urile.. de obicei ma uit doar la poze.. e superba masina! e genul de masina care va face senzatie probabil si peste multi ani. totusi, cat ai dat pe ea, si la cati km ai luat-o? dk nu vrei sa faci public, poti sa-mi dai un pm. sa ai parte de ea! p.s. am vzt ca te bate gandul de modificat motorul.. eu zic sa nu-l desfaci.. mai bine ii pui un kit de supercharger, banuiesc ca exista si pt modelul asta. bafta cu ea! si mai pune-ne niste poze! :))
|
zici ca e noua .. tare rau masina !
p.s. a zis mai sus proprietaru ca a dat 12.000 si avea 67.000 km |
banuiesc ca a iesit euro 1,daca e asa cat te-a dus taxa si cam cat platesti taxe la ea?
|
2 Attachment(s)
Scuze K revin dupa mai mult timp aveai drepate pe 850 CSI nu este eleron , eleronul este pe 850i ...un cunoscut are masina si stiu ca a fost original ....intradevar el a modificat un pic bodykitul masinii si deasta chiar l-am intrebat crezand ca este pus tot de el si mia spus ca asa a cumparato ..oricum masina e criminala ...s-o stapanesti sanatos .....am pus niste poze sa vezi despre ce eleron vorbesc ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:18. |
- Copyright 2026 4Tuning